Tai purūs kefyro blyneliai, kurie paruošiami naudojant paprastus ingredientus, tokius kaip kiaušiniai, cukrus ir kefyras. Tešla gaminama itin paprastai, sumaišant pagrindinius ingredientus, įskaitant miltus ir saulėgrąžų aliejų. Šie blyneliai kepami sausame paviršiuje ir išsiskiria tuo, kad ant jų paviršiaus kepant susidaro burbuliukai, kurie signalizuoja, kad laikas apversti. Galutinis rezultatas – minkšti, švelniai saldūs blyneliai, puikiai tinkantys pusryčiams ar lengvai vakarienei.
Redaktorės Vaidos komentaras - tobulai minkšti, purūs ir skanūs blynai. Vieni mano mėgstamiausių. Gardinkite sezoninėmis uogomis, bananais, šokoladu, grietinėle ar karamele. Neprašausite, blynai universalūs, šalia jų tinka viskas. Jeigu norite to pusryčių efekto kaip rodo filmuose - formuokite kiek didesnius blynus, kepkite ant žemos kaitros. Tegul kepa lėčiau, bet iškeps tobuli.