Tokį blynų receptą paveldėjau iš uošvės, kuri juos taip skaniai išvirė, kad visada prašydavome išvirti atvykdami.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- asorti maltos mėsos;
- prieskoniai mėsai
- blynai pagal mėgstamą receptą
- svogūnas
- vanduo
Gaminimo procesas
Maltą mėsą suberkite į keptuvę ir užpilkite trupučiu vandens, kad faršas liktų sultingas ir neperkeptų.
Po 20 minučių į mėsą (kartu su sultimis) įpilkite smulkia tarka sutarkuoto svogūno . Svarbu!
Svarbu užtikrinti, kad keptuvės dugne liktų šiek tiek skysčio.
Troškinkite po dangčiu, kol suminkštės, kartais pamaišykite.
Procesas trunka apie 15 minučių.
Mes neleidžiame mėsai pradėti kepti!
Priešingu atveju įdaras gali pasirodyti ne sultingas!
Paruoškite blynus pagal savo receptus.
Prikimškite blynus malta mėsa.
Kai kuriuos galima užšaldyti, kitus pakepinti lydytame svieste ir patiekti.
Blynai su sultingu ir skaniu mėsos įdaru yra paruošti!
Išbandykite šį metodą ir niekada negaminsite kitų receptų.
Panašu, kad viskas paprasta, bet mažai kas žino šį labai paprastą būdą.
Greitai išsaugokite receptą! Nepaprastai skanūs pusryčiai, visi džiaugiasi šiuo receptu
Blynai su šviežiomis žolelėmis yra puikus priedas prie įvairių patiekalų ir salotų.
Galima naudoti vietoj duonos ir lavašo, suvynioti skirtingus įdarus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kefyro, 200 ml;
- soda, 1 šaukštelis;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- žiupsnelis druskos;
- augalinis aliejus, 2 šaukštai;
- miltų, 5 šaukštai;
- bulvės, 4 vnt;
- krapai, krūva.
Gaminimo procesas
Kefyrą sumaišome su soda.
Suplakite kiaušinius su druska.
Sumaišykite kiaušinius ir kefyrą, užpilkite augaliniu aliejumi.
Supilkite miltus ir minkykite tešlą iki vientisos masės.
Smulkiai supjaustykite gerą krapų kekę ir sumaišykite su tešla.
Trys bulvės ant rupios trintuvės ir pagal skonį sumaišomos su druska ir pipirais.
Mes šildome augalinį aliejų ir plonu sluoksniu paskleidžiame tarkuotas bulves, supilkite tešlą su krapais plonu sluoksniu ant viršaus.
Kepkite po dangčiu ant silpnos kaitros, apverskite ir kepkite kitą pusę.
Dėdami ant lėkštės vis tiek galite aplieti tirpintu sviestu.
Skaniai patiekite su karštais padažais, šviežių daržovių salotomis, žuvies ir mėsos užkandžiais. Viskas puikiai tinka.
Skaniausi pyragėliai ir įdaras, apie kurį žino nedaugelis žmonių! Minkštos tešlos pyragėliai
Sultingi, purūs ir minkšti pyragėliai, įdaryti ryžiais ir marinuotais agurkais.
Aš dažnai gaminu užkandžių pyragus iškyloms ir savaitgaliams, jie yra labai populiarūs mano šeimoje.
Norėdami paruošti tešlą, jums reikia šių ingredientų:
- miltų, 400 g;
- sausų mielių, 7 g;
- apie 350 ml vandens;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- cukraus, 1 valgomasis šaukštas
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- ryžių, 70 g;
- marinuoti agurkai, 450 g;
- svogūnai, 2 – 3 vnt.
Gaminimo procesas
Virkite ryžius pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.
Trys agurkai ant stambios trintuvės.
Sumaišykite ryžius, svogūną ir agurkus.
Patarimas : į įdarą taip pat galite pridėti gerą kekę smulkiai supjaustytų krapų, keptų grybų.
Miltus persijokite ir sumaišykite su cukrumi ir druska, mielėmis.
Pirmiausia užpilkite 300 ml šilto vandens ir, jei tešla pasirodys per tiršta ir netrins iki vientisos masės, supilkite dar šiek tiek vandens.
Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kol ji bus tinkama.
Mes formuojame pyragus su įdaru ir kepame karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies.
Pyragėliai skanūs karšti ir šalti. Kitą dieną aš tik šiek tiek pakepinu ištirpintame svieste ir jie tampa dar skanesni.
Nepaprastai skanus ir greitas mėsos orkaitėje receptas. Paprasti ingredientai
Pagal šį receptą virta kiauliena pasirodo labai rafinuota, aromatinga ir tirpstanti burnoje.
Receptas paprastas, viskas paruošiama greitai, rezultatas yra skaniausias, minkštas ir sultingas užkandis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaulienos ar kitos mėsos, 700 g;
- bulvės, 800 g;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- svogūnai pagal skonį;
- sūrio, 100 g;
- garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
- majonezas, 2 šaukštai;
- baltojo jogurto, 2 šaukštai
Gaminimo procesas
Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Mes išmušėme mėsą iš abiejų pusių, bet nedaug.
Druska ir pipirai, pagal skonį įtrinkite įvairiais prieskoniais.
Patarimas : galite pasiimti bet kokią mėsą, tačiau nepamirškite, kad paukštiena kepama greičiau nei kiauliena.
Tris bulves ant rupios trintuvės ir druskos, palikite 10 minučių.
Išspauskite iš sulčių bulvių masę.
Formą patepkite aliejumi ir tolygiai paskirstykite bulves.
Paimkite svogūną bet kokiu kiekiu, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir paskleiskite bulves.
Ant viršaus uždėkite mėsos riekeles.
Trys sūriai ant rupios trintuvės ir sumaišykite su garstyčių grūdeliais, majonezu ir jogurtu.
Įdėkite daugiau prieskonių pagal skonį.
Padažą ant mėsos paskirstykite tolygiai.
Mes kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Aš ruošiu tokį patiekalą svečiams. Jei mėgstate grybus, tuomet ant sūrio padažo galite dėti grybų griežinėlius.
Ant filė orkaitėje įdėjau ananasų su sūriu. Skanūs vištienos suktinukai
Galite gaminti įprastą mėsą prancūziškai. Arba galite parodyti šiek tiek vaizduotės ir pasigaminti labai skanių ir aromatingų ananasų ritinėlių.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos filė, 5000 g;
– ananasai, 100 g;
– sūris, 100 g;
– kiaušinis, 1 vnt;
– duonos trupiniai, 50 g;
– druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Gaminimo procesas
Mes paruošiame mėsą – supjaustome porcijomis, išplakame, kad iš mėsos sluoksnio būtų galima suvynioti ritinį.
Pabarstykite mėsą druska, pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir gerai įtrinkite šį mišinį.
Palikite 1 valandai pasimarinuoti šaldytuve.
Supjaustykite ananasus smulkiais gabalėliais, tris sūrius ant rupios trintuvės, supjaustykite žalumynus. Mes sumaišome visus šiuos ingredientus.
Dabar mes paskleidžiame įdarą ant mėsos ir suvyniojame ritinius.
Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais.
Suktinukus panardiname į kiaušinių masę, paskui panardiname į krekerius iš visų pusių.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir išdėliokite suktinukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.
Patiekite su įvairiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.
Patarimas : pasiimkite bet kokią mėsą pagal savo skonį – kalakutą, kiaulieną. Pastarąjį gerai išplakite, kad suktinukai iškeptų.
Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė
Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu.
Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- maltos mėsos, 500 g;
- pomidorai, 4 vnt;
- grietinės, 150 ml;
- sūrio, 100 g;
- česnako pagal skonį;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- svogūnas, 1 gabalas;
- vandens, 50 ml.
Gaminimo procesas
Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.
Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.
Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio.
Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.
Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.
Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.
Taip gaminame visus produktus.
Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.
Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.
Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.
Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.
Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių
Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- baklažanai, 1 vnt;
- paprikos, 2 vnt;
- džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
- parmezano, 0,5 puodelio;
- čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
- daržovių aliejus;
- pomidorai, 5 vnt;
- Mocarela.
Gaminimo procesas
Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.
Mes sumaišome visas daržoves.
Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.
Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.
Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.
Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.
Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.
Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis
Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu.
Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams.
Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- mėsa, 800 g;
- marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
- sūrio, 100 g;
- druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.
Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.
Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.
Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.
Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.
Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.
Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.
Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta
Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.
Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- mėsa, 300 g;
- druska, pipirai, žolelės;
- kiaušinis, 1 vnt;
- sūrio, 100 g;
- duonos trupiniai;
- kiaušinis, 1 vnt;
- kremas, 20 ml;
- miltų, 2 šaukštai;
- rūkyta paprika.
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.
Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.
Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.
Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.
Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.
Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.
Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.
Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant
Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti.
Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 200 g;
- šviežias agurkas, 1 vnt;
- krapai, 1 kekė;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- druska pipirai;
- majonezas.
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
- kiaušiniai, 3 vnt;
- pienas, 50 ml;
- druska.
Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.
Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.
Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.
Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.
Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.
Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo.
Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.
Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu
Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
- vištienos krūtinėlė, 600 g;
- druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
- karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.
Obuolys – plonais griežinėliais.
Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.
Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.
Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.
Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.
Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas
Ingredientai:
- 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
- 4 vištienos kumpeliai
- 1-2 svogūno galvos
- 1 morka
- 1-2 skiltelės česnako
- 1 a.š. adžigos
- 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
- 30 g sviesto
- Druskos pagal skonį
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje
Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite
Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą.
Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).
Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys.
Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.
Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais.
Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.
Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.
Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą.
Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.
Dabar kopūstų nekepu, netroškinu.
Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.