Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Šie šonkauliai yra labai minkšti, sultingi, aromatingi ir aštrūs. 

Galite juos gaminti vakarienei, atostogoms ar iškylai – ant grotelių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaulienos šonkauliukai, 1 kg;
– alus, 1 taurė;
– augalinis aliejus, 1 šaukštelis;

– druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– svogūnas, 1 vnt.
Reklama
Gaminimo procesas

Nuplaukite šonkaulius ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, supjaustykite porcijomis.

Supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir suberkite į mėsą. 

Taip pat dedame druskos, pipirų, prieskonių, garstyčių, pilame alų ir viską gerai išmaišome.

Ant mėsos dedame lėkštę, užlenkiame ir taip paliekame 1 – 2 valandas.
Reklama
Šonkaulius su svogūnais paskleidžiame formoje, kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol suminkštės.

Patarimas : jei nusprendėte šį patiekalą gaminti ant grotelių, tuomet kepdami šonkaulius periodiškai užpilkite marinatą su alumi – taip mėsa taps daug sultingesnė ir aromatingesnė. Jei jums patinka kontrastas pagal skonį, į marinatą įpilkite dar vieno šaukšto medaus, kad gautumėte sodrų aromatą ir skonį. Taigi, galite kepti ne tik šonkaulius, bet ir bet kokią kitą mėsą, pavyzdžiui, – vištienos šlaunis ir kojas, sparnelius. Jis skanus orkaitėje, ant grotelių ir tiesiog ant ugnies.

Prašmatnus patiekalas romantiškai vakarienei! Sultingos mėsos receptas su garnyru


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Ne visi mėgsta užsiimti mėsa – daugeliui tai pasirodo kieta ir neskanu. 

Noriu pasidalinti puikiu receptu, kuris visada pasirodo ir turėsite sultingą ir minkštą keptą mėsą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiauliena, 500 – 600 g;
  • grietinės, 3 šaukštai;
  • garstyčios, 2 šaukštai;
  • bulvės, 500 g;
  • svogūnas, 3 vnt;
  • pusės citrinos;
  • sūrio, 100 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite mėsą gabalais, kaip ir dideliems kepsniams.

Aštriu peiliu mes darome pjūvius išilgai gabalo paviršiaus – iš vienos pusės į vieną pusę, iš kitos mėsos pusės į kitą.


Reklama
Dabar mes sumaišome grietinę su garstyčiomis, druska, pipirais ir kalendra, jūsų pasirinktais prieskoniais. 

Maišykite padažą iki vientisos masės ir sutepkite mėsą iš abiejų pusių.
Patarimas : pirmiausia galite pagardinti druska ir pipirais, o tada patepti padažu.

Palikite mėsą marinuotis 20 – 30 minučių.
Reklama
Trys bulvės ant stambios trintuvės, druska ir pipirai pagal skonį, sumaišykite.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, druska ir minkykite rankomis taip, kad išleistų sultis.

Į svogūną išspauskite pusės citrinos sultis, sumaišykite. Mes paliekame 5 minutes.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu, 1 cm sluoksniu išdėliokite bulves ir ant viršaus uždėkite mėsą.


Reklama
Ant mėsos uždėkite svogūną.
Indą uždengiame folija ir kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, ir kepame 40 minučių.
Reklama
Išimame kepinį, nuimame foliją ir pabarstome mėsą sūriu. 

Kepame dar 5 – 7 minutes.


Reklama
Patiekalas pasirodo ne tik skanus ir sotus, bet ir gražus, jį galite virti net ant šventinio stalo.

Į tarkuotas cukinijas įdėkite mėsos kukulius. Paruoškite gardžią vakarienę visai šeimai (dalinuosi receptu)


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Labai paprastas ir įdomus mėsos kukulių patiekalas, keptas cukinijose.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 700 g;
  • ryžių, 200 g;
  • maltos vištienos, 700 g;
  • svogūnai, 100 g;
  • druska pipirai;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • tarkuoto sūrio, 200 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Trys cukinijos ant stambios trintuvės, druska, sumaišykite ir palikite 15 minučių, kad jos gerai išleistų sultis.

Virkite ryžius beveik iki minkštumo.

Išspauskite cukiniją ir sumaišykite su ryžiais, kiaušiniais ir tarkuotu sūriu.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi ir paskleiskite masę, išlyginkite.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite su vištienos faršu, druska ir pipirais, pagal skonį pridėkite prieskonių. 

Gerai išminkykite faršą.
Reklama
Suformuojame mėsos kukulius ir dedame į formą į masę, pirmiausia padarome nedidelius įdubimus.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite indą apie 40 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę.

Reklama
Jūs galite gaminti mėsos kukulius iš bet kurios faršo pagal savo skonį ir į jį pridėti įvairių prieskonių ir ingredientų. Pavyzdžiui, smulkiai supjaustyti grybai.


Skaniau įdaryti kopūstai ir geriau nei kotletai. Vakarienė orkaitėje be vargo


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Mėsos kaminai, kepami su sūriu orkaitėje – kas gali būti paprasčiau ir skaniau. Galite gaminti maistą pietums, vakarienei ir pasiimti su savimi į darbą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– 500 g maltos mėsos;
– svogūnai ir morkos, 1 vnt;
– kopūstai, 200 g;

– druska, pipirai, žolelės;
– sūris, 100 g;
– pomidoras, 1 vnt;

– augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Maltą mėsą imkite pagal savo skonį, galite ją surūšiuoti, pagardinti druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais pagal skonį.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol bus pusiau apvirti.

Tris morkas ant rupios trintuvės ir suberkite į svogūną, troškinkite daržoves iki minkštumo.

Smulkiai ir plonai supjaustykite kopūstus ir suberkite į daržoves, troškinkite, druska ir pipirais.

Patarimas : į daržoves taip pat galite pridėti žolelių, česnako ir šiek tiek aitriųjų pipirų.
Reklama
Kepimo skardą uždenkite pergamentu.

Suformuojame faršo rutuliukus ir dedame juos į kepimo skardą. 

Taurės pagalba viduryje padarykite įdubimą, į kurį paskleidžiame šaukštą daržovių.

Kiekvieną kaminą ant viršaus uždenkite pomidorų apskritimu, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 30 minučių.
Reklama
Patiekalą patiekiu karštą, bet ir šaltą, jis labai skanus – šaltos mėsos užkandis.

Šis patiekalas sumušė visus mano virtuvės rekordus. Nepabosta taip gaminti visą savaitę


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Tokį daržovių patiekalą galima pagaminti keptuvėje ir orkaitėje, jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau pasirodo tiesiog tobulas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 800 g;
  • morkos, 100 g;
  • žalieji svogūnai ir žolelės;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vištienos krūtinėlė, 500 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • natūralaus jogurto, 100 g;
  • kepimo miltelių, 4 g;
  • miltų, 100 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, morkas patrinkite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.

Druska ir maišoma.

Iškirpkite gerą žalią svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.

Įdėkite daržovių ir troškinkite 10 minučių, uždengę ant silpnos ugnies.

Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.

Į daržoves suberkite mėsą, užtepkite ant viršaus, pasūdykite ir pavirkite po dangčiu.
Reklama
Kiaušinius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais, druska, sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite masę keptuvėje.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkštę ir troškinkite, kol suminkštės.


Reklama
Jei norite pabandyti pagaminti patiekalą orkaitėje, tada pirmiausia įdėkite troškintas daržoves, mėsą ir užpildykite įdaru.

Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekalą patiekiu karštą, labai skanų su grietine. Bet net ir šalta, tokia troškinys taip pat yra skanus.

Aš taip pat dedu grybus į kopūstus – pievagrybius ar laukinius grybus, tada gaunu kitokio skonio ir aromato patiekalą.

Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu. 

Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • pomidorai, 4 vnt;
  • grietinės, 150 ml;
  • sūrio, 100 g;
  • česnako pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • vandens, 50 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.

Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.

Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio. 

Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.

Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.

Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.


Reklama
Taip gaminame visus produktus.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Reklama
Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.


Reklama
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.

Reklama
Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.

Reklama
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.

Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Reklama
Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Reklama
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.


Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.

Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.

Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • mėsa, 300 g;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • duonos trupiniai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kremas, 20 ml;
  • miltų, 2 šaukštai;
  • rūkyta paprika.
Reklama
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.

Reklama
Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.


Reklama
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.

Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.

Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.

Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.


Reklama
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.

Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Reklama
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.

25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!


Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Ne visada turime laiko, o ir kartais tam nėra būtinybės valandų valandas stovėti prie viryklės, kad parodytume svetingumą ir padengtume itin gražų stalą. Galite apsiriboti pirktiniais ir net parduotuvėje supjaustytais produktais, tiesiog kūrybiškai pažvelgdamos į apipavidalinimą.

Mes šį kartą surinkome jums efektingas supjaustytos mėsos produktų, sūrių, žuvies, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjas. Nepameskite, nes jos Jums tikrai pravers!

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški
Reklama

Kvapnūs šonkauliukai aluje su svogūnais, keptais orkaitėje. Pasirodo, jie yra labai minkšti, sultingi ir pikantiški