Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu
Atėjus šviežių žolelių sezonui, jas norisi naudoti visur.

Įskaitant ir plokščiuose pyraguose – su ryškiu žalių skoniu, jie puikiai tinka bet kokiam patiekalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • šilto riebalų kefyro, 300 ml;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • soda, 0,5 šaukštelio;
  • trynys, 1 vnt;
  • žalieji svogūnai, krapai;
  • miltų, 400 g;
  • augalinis aliejus, 30 ml.
Reklama
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • riebi varškė, 100 g;
  • sūrio, 220 g;
  • baltymai, druska.

Gaminimo procesas

Iš šio produktų kiekio gaunami 6 pyragai. 

Todėl pasiimkite daugiau ingredientų – pasirodo labai skanu.

Į šiltą kefyrą įpilkite trynio, druskos ir sodos, smulkiai supjaustytų žalumynų. 

Mes sumaišome.

Supilkite persijotus miltus ir užminkykite tirštą tešlą. 
Reklama

Palikite uždengtą 20 minučių.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su varške ir baltymu.

Patarimas: jei vartojote sūdytą sūrį, nedėkite druskos, kad nepersūdytumėte.

Padalinkite tešlą į 6 dalis, susukite kamuoliukus, uždenkite ir palikite 30 minučių.

Iškočiokite plonus pyragėlius ir įdėkite įdaro į vidurį, sugnybkite kraštus ir iškočiokite kočėlu.

Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol po dangčiu pagels. 

Kaitra nedidelė, kad pyragai nedegtų.

Kai sukraunate, aptepkite gabalėlį sviesto – pyragaičiai taps labai minkšti ir kvapnūs.
Reklama
Pasirodo, tai puikus užkandis ir greitas patiekalas, kurį galite pasiimti su savimi iškyloje, pasivaikščiojime ar kelyje.

Imu paprastą ploną lavašą, truputį varškės ir po 10 minučių paruošiami skanus kepinys: pusryčiams ir ne tik


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Varškės patiekalai visada buvo ir išlieka vieni mėgstamiausių mano šeimoje. 

Todėl dažnai eksperimentuoju, sugalvoju ką nors naujo. Taip pat norėčiau pasidalinti su jumis šiuo skaniu patiekalu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • plona pitos duona, 1 vnt;
  • varškės, 150 g;
  • cukraus, 3 šaukštai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • rafinuotas augalinis aliejus.

Gaminimo procesas

Sumaišykite varškę su cukrumi ir kiaušiniu, minkykite iki vientisos masės. 
Reklama

Norėdami paragauti ir norėti, taip pat galite pridėti vanilino.

Patarimas: geriau naudoti sausą varškę. Jei jūsų labai drėgna, galite šiek tiek išspausti.

Mes paskleidžiame pitos duoną ant stalo, sutepkite visą paviršių įdaru.


Reklama
Mes pradedame susukti ritinį: mes pasukame jį per pusę. 

Nupjaukite ir susukite antrąjį ritinį. 

Geriau tai padaryti, kad ritinėliai nebūtų labai stori.

Reklama
Mes supjaustome ritinius dalimis – turėtumėte gauti apie 10 – 12 vienetų.

Reklama

Reklama
Kepkite karštame augaliniame aliejuje po dangčiu iš abiejų pusių, kol pagels.

Patiekdami galite pabarstyti medumi ar uogiene, patiekti juos su šokolado padažu

Miltai ir verdantis vanduo: plona pitos duona keptuvėje. Armėnų lavašas namuose


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Tokie pyragai bus puikus priedas prie kepsninės iškyloje. 

Galite į lavašą suvynioti šviežias daržoves, mėsos gabalėlius su padažu, paruošti bet kokį jo įdarą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • verdančio vandens, 200 g;
  • miltų 350 g;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • druskos, 1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo procesas
Išsijotus miltus sumaišykite su druska ir augaliniu aliejumi.

Užpilkite verdančiu vandeniu ir sumaišykite tešlą iki vientisos masės. 

Pirmiausia sumaišykite mentele ar valtimi, o kai masė taps normali, minkykite rankomis.

Uždenkite tešlą folija arba įdėkite ją į maišelį ir palikite 20 – 30 minučių.

Padalinkite tešlą į 12 dalių.

Pabarstykite stalą miltais ir suvyniokite kiekvieną gabalėlį į ploną pyragą.
Reklama
Įkaitinkite sausą keptuvę ir kepkite pyragus 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Prieš sukraunami pyragaičius į krūvą, kiekvieną pabarstykite vandeniu – tai padeda išlaikyti lavašą minkštą.

Uždenkite kaminą rankšluosčiu arba plastikine plėvele ir palikite 15 minučių, kad pyragai būtų šiek tiek garuoti.

Tokie paprasti plokšti pyragaičiai puikiai pakeis įprastą duoną, o jei norite pasigaminti įdaro, galite naudoti bet kokius produktus ir daržoves.

Susmulkintą mėsą susukite į dešrą ir įdėkite į šaldiklį. Tada gaminkite 5 minutes: tiesiog kepkite kaip kotletus


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Malta mėsa jau seniai tapo universaliu produktu, pasirodo daug skanių ir įdomių patiekalų. 

Šis receptas tapo vienu iš mano šeimos mėgstamiausių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos mėsos, 500 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • sūrio, 200 g;
  • pieno, 150 ml;
  • miltų, 200 g;
  • druska, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas
Įtrinkite svogūną smulkia tarka ir sumaišykite su malta mėsa.

Į masę įpilkite kiaušinio, druskos ir pagal skonį pridėkite visus prieskonius. 

Gerai išminkykite ir palikite šiek tiek užvirti.


Reklama
Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Ant stalo išdėliojame pergamentą ir tolygiai paskirstome faršą.

Ant faršo užpilkite sūrio. Mes susukame ritinį.

Mes suvyniojame jį į pergamentą ir išsiunčiame į šaldiklį 3 valandoms.

Likusius du kiaušinius sumaišykite su pienu ir miltais iki vientisos masės.

Supjaustykite ritinį porcijomis ir kiekvieną panardinkite į tešlą.

Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu
Reklama

Kepkite keletą minučių iš kiekvienos pusės.

Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Kotletai labai sultingi, viduje yra minkštas, lydytas sūris. Patiekalas tinka prie bet kokių garnyrų. Į vidų vis tiek galite įdėti keptų grybų.

Užpilu mėsos kukulius ryžiais keptuvėje. Ruošiu paprastą ir skanią vakarienę


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Tokią sočią ir skanią vakarienę iškepsite vienoje keptuvėje labai greitai ir vėliau nereikės plauti kalno indų. Galite pridėti arba pakeisti produktus mano recepte, kaip norite.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

maltos mėsos, 400 g;
ryžių, 200 g;
svogūnai, 200 g;

pomidorai, 250 g;
saldieji pipirai, 150 g;
salierai, 80 g;

karis, pusė šaukštelio;
druska, pipirai, žolelės, žalieji svogūnai, augalinis aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Svogūnas – 1 gabalas, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį, gerai sumaišykite.

Mėsos kukulių formavimas

Visas daržoves supjaustykite gabalėliais.
Reklama
Patarimas: jei nemėgstate salierų, galite jų praleisti, pridėti petražolių ir krapų, baziliko ar rozmarino.

Mes pašildome augalinį aliejų ir lengvai pakepiname svogūną, tada pridėkite papriką, salierą ir kepkite minutę, sumaišykite.

Suberkite pomidorus ir kepkite dar minutę.

Dabar tolygiai supilkite nuplautus ryžius ant mėsos kukulių, įpilkite skirtingo skonio prieskonių.
Užpilkite šaltu vandeniu tiek, kiek ryžiai šiek tiek pasidengia.
Uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 minučių.

Patarimas: kad ryžiai ir mėsos kukuliai gerai garuotų, paimkite dangtį be skylės arba uždenkite rankšluosčiu.

Nuimkite nuo viryklės, išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite 10 minučių.
Reklama
Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir žaliais svogūnais.

Aš taip pat dedu česnako į faršą, o kartais į daržoves dedu šiek tiek aitriųjų pipirų, šviežių ar sausų, galite įdėti ir lauro lapų.

Užpilkite vištienos filė padažu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Visi žino, kad vištienos filė yra sausa ir neskanu, jei ji šiek tiek per daug apšviesta. 

Šis receptas man padeda visada gaminti minkštą ir sultingą patiekalą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 2 vnt;
  • bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • pomidoras, 1 vnt;
  • sūrio, 60 g;
  • Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite gabalais ir įdėkite į indą.

Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.

Patarimas : kremas tinka bet kokiam riebalų kiekiui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.
Supilkite mėsos gabalėlius su šiuo padažu ir sumaišykite, kad viskas būtų tolygiai paskirstyta.
Reklama
Mes perkeliame mėsą į formą. Mes išlyginame.

Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Indą kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 35 minutes.
Reklama
Puodai taip pat puikiai tinka šventiniam stalui.

Padažą galite gaminti iš bet kokių ingredientų, pridėdami ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.

Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos šlaunelės, 8 vnt;
  • jogurto, 120 g;
  • varškės sūrio, 100 g;
  • sūris, 3 – 4 vnt.
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • česnako, 1 skiltelės.
Reklama
Gaminimo procesas

Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.

Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.

Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.

Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Reklama
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.

Mes kepame.

Reklama
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais, garnyrais ir salotomis.

Tiesiog paimkite vištieną ir užpilkite kiaušiniais. Jums patiks šis receptas


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Vištienos filė bus dar minkštesnė, sultingesnė ir švelnesnė, jei šiame recepte naudosite kiaušinius ir krakmolą, todėl patiekalas turės ryškų, natūralų, mėsos skonį ir aromatą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 600 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • krakmolas, 2 šaukštai;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • mažai daržovių.
Reklama
Gaminimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustykite filė plonomis juostelėmis, druska ir pipirais.

Atskirkite baltymus nuo trynių.

Trynius sumaišykite su mėsa, įpilkite bet kokių prieskonių pagal skonį ir česnako, spausto per presą.
Reklama
Supilkite krakmolą ir sumaišykite. Palikite masę 15 minučių, kartais maišydami.

Baltymus šiek tiek pasūdykite ir plakite mikseriu iki stabilios masės.

Mėsos gabalėlius galite panardinti į baltymus ir įdėti į keptuvę iš abiejų pusių.

Aš tiesiog sumaišau baltymų masę su mėsa ir po gabalėlį dedu į keptuvę ir kepu.


Reklama
Aš patiekiu patiekalą su įvairiais naminiais padažais su grietine arba majonezu su žolelėmis ir garstyčiomis. Tai puikiai dera su įvairiais garnyrais iš bulvių, virtų ryžių ir grikių.

Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos. 

Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 500 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • sūrio, 200 g;
  • grietinės, 2 šaukštai;
  • krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.

Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.

Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.

Reklama
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.

Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.

Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.


Reklama
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Reklama
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.

Skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Labai skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiaulienos filė, 700 g;
– druska, 1 šaukštelis;
– plunksna pagal skonį;

– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai valcavimui;
– pievagrybiai, 200 g;

– svogūnas, 1 vnt;
– pomidorai, 200 g;
– kietasis sūris, 150 g;

– majonezas arba grietinė, 3 – 4 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išplakite, pagal skonį druskos ir pipirų, galite pridėti mėgstamų prieskonių. 

Apvoliokite miltuose ir palikite kuriam laikui.

Supjaustykite pomidorus kubeliais ir supjaustykite grybus. 

Galite pasiimti marinuotų ar šaldytų grybų.

Mes šildome augalinį aliejų ir porą minučių kepkite karbonadus iš abiejų pusių.

Kepkite svogūną, kol pusė iškeps. Negalite kepti, bet keletą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada nukoškite vandenį ir išspauskite.

Įdėkite mėsą į kepimo skardą, ant viršaus svogūną, tada grybus, pabarstykite pomidorą kubeliais.
Reklama
Trys sūriai ant smulkios tarka ir pabarstykite mėsą.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.

Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.


Reklama
Šie kotletai yra sultingi ir skanūs.

Reklama
Galima patiekti su daržovių salotomis arba bulvių garnyru

Šis patiekalas sumušė visus mano virtuvės rekordus. Nepabosta taip gaminti visą savaitę


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Tokį daržovių patiekalą galima pagaminti keptuvėje ir orkaitėje, jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau pasirodo tiesiog tobulas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 800 g;
  • morkos, 100 g;
  • žalieji svogūnai ir žolelės;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vištienos krūtinėlė, 500 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • natūralaus jogurto, 100 g;
  • kepimo miltelių, 4 g;
  • miltų, 100 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, morkas patrinkite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.

Druska ir maišoma.

Iškirpkite gerą žalią svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.

Įdėkite daržovių ir troškinkite 10 minučių, uždengę ant silpnos ugnies.

Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.

Į daržoves suberkite mėsą, užtepkite ant viršaus, pasūdykite ir pavirkite po dangčiu.
Reklama
Kiaušinius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais, druska, sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite masę keptuvėje.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkštę ir troškinkite, kol suminkštės.


Reklama
Jei norite pabandyti pagaminti patiekalą orkaitėje, tada pirmiausia įdėkite troškintas daržoves, mėsą ir užpildykite įdaru.

Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekalą patiekiu karštą, labai skanų su grietine. Bet net ir šalta, tokia troškinys taip pat yra skanus.

Aš taip pat dedu grybus į kopūstus – pievagrybius ar laukinius grybus, tada gaunu kitokio skonio ir aromato patiekalą.

Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu. 

Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • pomidorai, 4 vnt;
  • grietinės, 150 ml;
  • sūrio, 100 g;
  • česnako pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • vandens, 50 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.

Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.

Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio. 

Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.

Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.

Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.


Reklama
Taip gaminame visus produktus.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Reklama
Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.


Reklama
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.

Reklama
Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.

Reklama
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.

Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Reklama
Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Reklama
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.


Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.

Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.

Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • mėsa, 300 g;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • duonos trupiniai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kremas, 20 ml;
  • miltų, 2 šaukštai;
  • rūkyta paprika.
Reklama
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.

Reklama
Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.


Reklama
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.

Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.

Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.

Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.


Reklama
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.

Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Reklama
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Skaniausi kefyro paplotėliai su sūriu ir žolelėmis. Suvalgomi akimirksniu

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.