Skaniausias visų laikų vištienos patiekalas! Net kaulai tirpsta burnoje!

2021-08-20 Autorius Worldrecipes.lt

Skaniausias visų laikų vištienos patiekalas! Net kaulai tirpsta burnoje!
Virti vištieną labai greitai. 

Šis patiekalas puikiai tinka, kai svečiai yra prie slenksčio. 

Pabandykite gaminti.

Šis patiekalas patinka tiek suaugusiems, tiek vaikams. 

Produktų rinkinys yra minimalus; pagal šį receptą vištiena visada bus skani.

Ingridientai:
  • 1 kilogramas vištienos;
  • 2 svogūnai;
  • 3 skiltelės česnako;
  • 100 gramų grietinės;
  • 1 šaukštas pomidorų pastos
  • vištienos prieskoniai – 1 šaukštelis;
  • druska, pipirai, vanduo – 300 ml.
Reklama
Patarimas: jei turite pomidorų ar agurkų marinatą, galite jį naudoti kaip vištienos marinatą. 

Tada kepdami nedėkite druskos.

Paruošimas

Vištienos gabaliukus pagardinkite druska ir pipirais, suberkite vištienos prieskonius. 

Maišykite rankomis. 

Kepkite kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite keptuvėje, po mėsos suberkite makaronus ir grietinę, šiek tiek troškinkite su svogūnu. 

Į keptuvę su svogūnų padažu užpilkite karšto vandens ir pagardinkite druska.
Reklama
Įdėkite mėsą į padažą. Troškinkite uždengtą ant silpnos ugnies 30 minučių. 

Prieš patiekiant suplakti su smulkiai supjaustytomis žolelėmis.

Vištiena bus labai sultinga, mėsa ištirps burnoje. 

Visi paprašys daugiau, todėl padarykite dvi porcijas vienu metu. Skanaus!

Kaip tai skanu! Dar nesu pagaminusi sultingesnės ir skanesnės mėsos


Skaniausias visų laikų vištienos patiekalas! Net kaulai tirpsta burnoje!

Tokia aromatinga, sultinga ir minkšta mėsa su pomidorais jums tikrai patiks ir galėsite ją iškepti šventiniam stalui.
Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– mėsa, 1 kg;
– pomidorai, 2 vnt;
– svogūnai, 2 vnt;

– grietinė arba majonezas, 3 šaukštai;
– garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
– sūris, 100 g;

– citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis;
– druska, pipirai, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Imame kiaulienos ar vištienos krūtinėles, supjaustome porcijomis.
Reklama
Ant kiekvieno mėsos gabalo mes padarome pjūvius iš abiejų pusių aštriu peiliu tinklo pavidalu – tai padeda mėsai greitai ir gerai marinuotis, o tada kepti.

Kiekvieną pjaustykite druską ir pipirus iš abiejų pusių, pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir palikite kuriam laikui.

Garstyčias sumaišykite su majonezu arba grietine ir sutepkite kiekvieną mėsos gabalėlį. 

Mes paliekame marinuotis.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, druska ir pipirais, gerai sutrinkite rankomis, įpilkite majonezo arba grietinės, citrinos sulčių ir sumaišykite.

Patarimas : svogūną galite marinuoti mėgstamu būdu ir tada naudoti šiame patiekale.

Supjaustykite pomidorus griežinėliais.

Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir ant viršaus išdėliokite mėsą, pomidorus ir svogūnus.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.

Pabarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Patarimas : sūrio galite nedėti, tačiau ši sūrio plutelė labai tinka tokiems kotletams.