Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Universali tešla pasirodo labai minkšta ir švelni, puri, puikiai dera su įvairiais įdarais, tiek saldžiais, tiek sūriais. Idealus variantas yra obuolių pyragai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukrus, 4 šaukštai;
  • sausų mielių, 7 g;
  • šilto pieno, 300 ml;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • sviesto ir augalinio aliejaus po 40 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • miltų, apie 600 g.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą:
  • obuoliai, 3 vnt;
  • cukraus, 30 g;
  • sviesto, 30 g;
  • cinamono.
Reklama
Aptepimui trynį sumaišykite su šaukštu pieno.

Gaminimo procesas

Mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame piene, palikite 10 minučių.

Patarimas : tešlai visas maistas turi būti šiltas, kad kepant tešla pakiltų tolygiai ir liktų puri.

Įpilkite augalinio aliejaus ir minkšto sviesto, minkykite.

Įpilkite kiaušinį ir druską ir sumaišykite.

Į masę supilkite persijotus miltus ir išminkykite.

Palaipsniui supilkite visus miltus ir minkykite tešlą. Tačiau nepamirškite, kad jums gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau miltų, todėl gerai išminkykite ir nepersistenkite.

Uždenkite tešlą ir padėkite šiltai 1 valandai.

Nulupkite obuolius ir supjaustykite dideliais gabalėliais.

Tešlą iškočiokite ant sluoksnio ir supjaustykite juostelėmis. 

Turėtumėte turėti nuo 10 iki 12 juostelių.

Reklama
Ant kiekvieno uždedame po obuolio gabalėlį, sviesto gabalėlį, pabarstome cukrumi ir tešlą apvyniojame ritiniu.


Reklama
Dėkite bandeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir uždenkite 15 minučių.

Tepkite plaktu tryniu ir pienu.

Reklama
Pyragus kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 – 25 minutes.


Reklama
Atvėsusius pyragus taip pat galite pabarstyti milteliais, cinamonu, o viduje – obuoliais, įdėti smulkintų riešutų ir razinų.

Šeima prašo vis dažniau paruošti pyragą, kaip ir vaikystėje. Niekada nemaniau, kad taip lengva paruošti


Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Trupintas pyragas, užpildytas jūsų mėgstama uogiene ar konservais, yra paprastas, greitas ir lengvas. Tešla pasirodo labai švelni, o pats pyragas bus lygiai toks pat minkštas. Uogienę galima pakeisti bet kuriuo kitu jūsų pasirinktu įdaru.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • miltų, 310 g;
  • kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
  • minkšto sviesto, 180 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • cukraus, 130 g;
  • vanilinas pagal skonį;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • uogienė pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Iš anksto iš šaldytuvo išimame sviestą.

Patarimas: jei nėra sviesto, galite vartoti margariną, tačiau jis turi būti aukštos kokybės, kad pyragas pasirodytų toks švelnus.

Miltus persijokite ir sumaišykite su druska ir kepimo milteliais.

Maišytuvu plakite sviestą iki purumo.

Į sviesto masę supilkite cukrų ir vaniliną, plakite 3 minutes.
Reklama
Įpilkite kiaušinį ir dar kelias minutes plakite.

Toliau plakant, dalimis suberkite miltus.

Kai maišytuvą sunku išmaišyti masę, minkykite rankomis, įpilkite likusių miltų.

Įdėkite pergamentą ant stalo ir tiesiai ant jo iškočiokite tešlą į maždaug 5 mm storio sluoksnį. Apipjaustome sluoksnį.

Pergamentą su tešla perkeliame į kepimo skardą ir praduriame šakute.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę – pyragas turi būti auksinis.

Išdalinkite pyragą į 2 dalis, sulygiuokite kraštus. Iš atraižų darome trupinius.
Reklama
Tepkite pyragus bet kokia uogiene, padėkite vienas ant kito ir pabarstykite trupiniais.

Pyragą galima patiekti iš karto.

Jei norite, uogienę galima pakeisti grietinėle, kurią galima gaminti iš grietinės arba grietinėlės, šokolado pastos ir kt.

Greitai pagaminamas pyragas. Patiks visai šeimai. Dings akimirksniu


Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Pyragas su dideliu varškės sluoksniu pasirodo skanus ir švelnus, su ryškiu citrinos aromatu ir poskoniu. 

Gaminimo procesas yra paprastas ir greitas, pyrago bus daug, užteks visai šeimai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltų, 400 g;
  • cukraus, 80 g;
  • sviesto, 180 g;
  • citrinos žievelės;
  • druska, žiupsnelis;
  • soda arba kepimo milteliai, 1 šaukštelis.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
  • varškės, 720 g;
  • vanilinas;
  • cukraus, 130 g;
  • grietinė, 200 g;
  • krakmolo, 60 g;
  • kiaušinių, 2 vnt.
Reklama
Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išmaišykite.

Minkštinkite sviestą. Norėdami tai padaryti, mes iš anksto ištraukiame juos iš šaldytuvo arba šiek tiek laikome mikrobangų krosnelėje.

Patarimas: sviestą pakeiskite kokybišku margarinu.

Sumaišykite mišinį su aliejumi ir įpilkite visos citrinos žievelės.

Mes pridedame grietinę ir sumaišome.

Įpilkite soda arba kepimo miltelius.

Miltus persijokite ir suberkite į masę. Užminkykite tešlą.

Padalinkite tešlą į 2 dalis, 30 minučių nusiųskite ją į maišelį į šaldiklį.
Reklama
Antroji dalis iškočiojama ant pergamento lakšto ir dedama į formą. Iš tešlos formuojame šonus.

Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais ir padėkite ant formos tešlos.

Ant trijų yra tešla, išimta iš šaldiklio.

Kepame apie 30 – 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.

Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Bet tai neprivaloma. Pyragas bus labai minkštas, citrinos skonio ir aromato.


Reklama

500 gramų braškių: plakite jas karštas, galima ir be cukraus! Patiks visai šeimai


Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Visada pravers saldūs desertai iš šviežių uogų ir vaisių. Nors tokių sodo ir daržo sodų dovanų sezonas tęsiasi, desertus reikia ruošti tik iš tokių produktų.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • braškės, 500 g;
  • želatinos, 30 g;
  • cukraus pudros, 180 g.

Gaminimo procesas

Braškes pertraukiame į bulvių košę, panardinant maišytuvą.
Reklama
Supilkite į želatiną, sumaišykite ir palikite, kol želatina išbrinks.

Supilkite cukraus pudrą ir padėkite ant nedidelės ugnies.

Patarimas: vietoj miltelių galite pridėti stevijos, tačiau mažomis porcijomis, ragaudami saldumo.

Maišykite ir kaitinkite, bet neužvirkite.

Galite pridėti citrinos sulčių pagal skonį, 1 šaukštelis.

Išimkite iš viryklės ir plakite maišytuvu arba maišytuvu karštą, kol pasidarys tiršta ir erdvi masė. 
Reklama

Plakimo laikas yra apie 15 minučių.

Supilkite masę į formą, uždenkite folija ir nusiųskite ją į šaldytuvą sustingti.

Išimkite iš formos, supjaustykite gabalais.


Reklama
Desertas yra labai aromatingas ir skanus, kad zefyrai taptų saldesni, galite jį apvolioti cukraus pudroje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.

25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!


Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Ne visada turime laiko, o ir kartais tam nėra būtinybės valandų valandas stovėti prie viryklės, kad parodytume svetingumą ir padengtume itin gražų stalą. Galite apsiriboti pirktiniais ir net parduotuvėje supjaustytais produktais, tiesiog kūrybiškai pažvelgdamos į apipavidalinimą.

Mes šį kartą surinkome jums efektingas supjaustytos mėsos produktų, sūrių, žuvies, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjas. Nepameskite, nes jos Jums tikrai pravers!

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais
Reklama

Tešla visada pavyksta, aš keičiu įdarus ir kiekvieną kartą gaunu naują skonį. Šiandien kepu su obuoliais