Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Agurkai visada buvo sėkmingai derinami su česnakais, ir šiandien daugelis žmonių gamina salotas su šia daržovių kompozicija. 

Tai paprastas, greitas ir skanus receptas, garstyčios sėklose ne tik suteikia pikantiškumo, bet ir gamina salotas su aštriais užrašais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • agurkai, 3 kg;
  • česnakai, 1 galva;
  • druskos, 70 g;
  • cukraus, 110 g;
  • actas 6%, 110 ml;
  • augalinis aliejus, 100 ml;
  • garstyčių sėklų, 1 – 2 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas
Agurkus nuplauname, nupjauname žievelę, tada vėl gerai nuplauname.

Supjaustykite 2 mm storio apskritimais.

Užpildykite cukrumi, augaliniu aliejumi, actu, druska, česnaku, perleistu per presą. 

Masę gerai išmaišykite ir palikite 40 minučių užpilti.

Patarimas: nedėkite druskos ir cukraus iš karto, geriau druskos įdėkite vėliau.
Reklama
Periodiškai maišykite salotas.

Dedame į sterilizuotus stiklainius ir iki viršaus užpilame išsiskyrusiomis sultimis. 

Įpilkite garstyčių sėklų.

Mes įdėjome rankšluostį į puodą ir įdėjome skardines, pilkite karštas vanduo ant pakabų. 

Mes uždengiame dangčiais.

Sterilizuokite 12–15 minučių po verdančio vandens.

Reklama
Mes išimame iš keptuvės, sandariai priveržkite dangčius, apverskite skardines ir apvyniokite, kol jie visiškai atvės.

Pasirodo, salotos yra labai kvapnios ir pikantiškos. Norėdami paragauti, galite pridėti daug juodųjų pipirų arba pipirų mišinio, tai yra tiems, kurie mėgsta aštrus.

Žali agurkai be virimo: žiemai nepakanka 30 stiklainių. Traškios šviežių agurkų salotos


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Paprasčiausios agurkų salotos, kurios iš tikrųjų pasirodo labai šviežios, su ką tik iš sodo pašalinto agurko aromatu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • agurkai, 1,5 kg;
  • česnako ir svogūnų po 130 g;
  • druskos, 50 g;
  • cukraus, 125 g;
  • actas 9%, 70 ml%.
Reklama
Gaminimo procesas
Į salotas galite pridėti savo pasirinktų žalumynų, jie niekada nėra nereikalingi. 

Bet jei nenorite ilgai leisti gamtosaugos, darykite tai tiksliai pagal receptą be jokių pykčių.

Nuplaukite agurkus ir supjaustykite griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais arba žiedeliais, jei turite mažų svogūnų.

Česnaką supjaustykite griežinėliais arba trimis ant trintuko, galite perleisti per presą.
Reklama
Sumaišome agurkus su česnaku, svogūnais, druska ir cukrumi, actu, viską gerai išmaišome.

Indą uždengiame salotomis dangčiu ir nustatome per naktį marinuotis šaldytuve.

Mes dedame salotas į stiklainius ir užpildome jas išsiskyrusiomis sultimis, sandariai priveržkite dangčius.

Tokias salotas reikia laikyti vėsioje vietoje – šaldytuve ar rūsyje.

Paruošimas puikiai dera su bulvių koše, žuvies ir mėsos patiekalais. 
Reklama
Patiekiant pabarstau nerafinuotu augaliniu aliejumi, susmulkinu šviežius svogūnus ar česnaką, krapus.

Gailėsites visą žiemą, jei nepasigaminsite! Marinuoti pomidorai su agurkais tiesiog skanumėlis!


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Derliaus nuėmimo žiemai sezono metu šis receptas bus labai naudingas. 

Šis aromatingas ir traškus daržovių patiekalas yra puikus priedas prie bet kurio garnyro. 

Paruošti taip pat lengva, kaip kriaušes nulupti, o rezultatas pranoks visus lūkesčius.

Norėdami gauti receptą, paimkite

marinatas 1 l. vanduo:
  • druskos-1 valgomasis šaukštas;
  • cukrus – 2 šaukštai;
  • actas 9% – 50 ml .;
Reklama
       Produktai:
  • pomidorai – 0,5 kg;
  • agurkai -0,5 kg;
  • Bulgarų pipirai – 0,5 kg .;
  • svogūnai – 200 gr;
  • morkos -200 gr.
  • aliejus (rafinuotas daržovių) – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų grūdeliai, kvapieji pipirai.

Parengiamasis etapas. Nuplaukite daržoves, supjaustykite agurkus žiedais, nupjaukite uodegas. 

Supjaustykite svogūnus plonais ketvirčio žiedais. Supjaustykite pipirus į vidutinius gabalėlius.

Patarimas: geriausias šio recepto variantas yra raudonųjų arba geltonųjų pipirų malimo mašina. Pomidorai yra kietos arba storos odos veislės.

Raudonus, mėsingus pomidorus perpjaukite pusiau, koteliu ir supjaustykite vidutiniu ratu. 
Reklama

Morkas sutarkuokite ant korėjietiškų morkų tarka.

Iš anksto sterilizuokite stiklainius, tai galite padaryti 160 laipsnių orkaitėje. Šis procesas trunka 15 minučių.

Mes užpildome bankus. Apačioje mesme juoduosius pipirų žirnelius, kvapiuosius pipirus, po 2 vnt. 

Dedame daržovių sluoksnį: morkos, agurkai, svogūnai, paprikos, pomidorai. Viršutinis sluoksnis turėtų būti sudarytas iš svogūnų.

Į kiekvieną stiklainį supilkite po 1 valg. šaukštai bekvapio augalinio aliejaus. 

Uždenkite stiklainius dangteliais.
Reklama
Marinato virimas

Į 1 l vandens įpilkite šaukštą druskos ir du šaukštus. šaukštus cukraus, sumaišykite ir leiskite marinatui virti 5 minutes, užpilkite actu. 

su karštu marinatu užpilkite iki pat viršaus. Į puodą dedame stiklainius su daržovėmis, kurias reikia sterilizuoti. 

Keptuvės apačioje padėkite servetėlę. 

Užpildykite stiklainius šiltu vandeniu ir nuo virimo momento leiskite vandeniui virti dar 20 minučių. 

Belieka tik sandariai uždaryti skardines, apversti ir palaukti, kol ruošinys atvės. 
Reklama

Stiklainius uždenkite šilta antklode, kad aušinimas būtų kuo lėtesnis.

Šis receptas gerai išlaiko daržoves net ir kambario temperatūroje.

Daugiau tokių skanių sūdytų agurkų nerasite! Ir vos per 30 minučių – patiks visiems


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Savo šeimoje gaminame tokius greitai lengvai pasūdytus agurkus prie kepsnių ir kitų mėsos patiekalų – jie puikiai dera ir paįvairina vienas kito skonį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– agurkai, 600 g;
– česnakas, 3 skiltelės;
– medus arba cukrus, 3 šaukštai;

– druskos 3 šaukštai;
– actas 9%, 3 šaukšteliai;
– pipirai;

– grynas šaltas vanduo, 900 ml.
Reklama
Gaminimo procesas
Iš šio produktų kiekio gaunu 3 stiklainius po 400 g.

Agurkus nuplauname ir supjaustome apskritimais. Jei norite, iškirpome garbanotu peiliu šventinei porcijai.

Mes įdėjome agurkus į švarius stiklainius.

Paimkite dideles skilteles ar daugiau česnako – supjaustykite gabalėliais, bet ne mažais.
Reklama
Jei norite, įberkite pipirų mišinio.

Patarimas: jei mėgstate aštrų, tuomet imkite dar šviežių aitriųjų pipirų, smulkiai supjaustykite ir padalykite į 3 dalis, suberkite į stiklainius. Taip pat galite pridėti žalumynų.

Supilkite medų arba įberkite cukraus, įberkite druskos.

Supilkite švarų ir šaltą vandenį.

Uždarykite stiklainius dangteliais ir stipriai purtykite, kad cukrus ir druska gerai ištirptų.
Reklama
Dedame į šaldytuvą 30 minučių ir tiekiame ant stalo tokį gardų, lengvai pasūdytą, traškų užkandį.


Marinuoju agurkus su įkvėpimu! Pasidalinsiu receptu laukdama šviežių agurkų sezono


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Netrukus prasidės šviežių daržovių iš jų sodo sezonas. Laukdamas ieškau savo mėgstamų receptų ir dalinuosi su jumis. Šiandien jie yra marinuoti agurkai.

Norėdami paruošti 3 l skardines, jums reikės:

  • agurkai;
  • vandens, 1,5 l;
  • druskos, 3 šaukštai;
  • actas, 2 šaukštai;
  • krienų lapai, krapai, serbentų lapai;
  • česnako, 1 galva.
Reklama
Gaminimo procesas

Stiklainio apačioje įdėkite nuplautų žolelių ir česnako skiltelių.

Agurkus nuplauname ir pripildome stiklainį, pabarstome česnako skiltelėmis ir žolelėmis.

Į stiklainį supilkite actą.
Reklama
Užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame druską, virkite dar minutę ir karštą supilkite į stiklainį.

Mes uždengiame plastikiniu dangteliu ir padėkite vėsioje vietoje.

Sūrymas nurodomas vienai 3 litrų skardinei. Todėl teisingai apskaičiuokite skardinių skaičiui reikalingus kiekius.

Reklama
Pridėkite žalumynų pagal savo skonį, žinau, kad daugelis deda petražolių, ąžuolo lapų. Taip pat galite sumaišyti pipirus su žirneliais.

Paprasta cukinija, bet skanesnės cukinijos jūs dar negaminote. Visi ieško tokio recepto


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Aromatinis cukinijos suktinukas puikiai dera su įvairiais įdarais. 

Šį kartą gaminu su sūriu ir grybais, šviežiomis žolelėmis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • krapai;
  • miltų, 120 g;
  • druska, pipirų mišinys, itališkos žolelės;
  • pievagrybiai, 300 g;
  • sūrio, 150 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Trys cukinijos ant rupios trintuvės, išspauskite.

Grybus supjaustykite gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis, tada užpilkite trupučiu augalinio aliejaus, druskos ir pipirų, troškinkite, kol suminkštės. Atvėsinkite.

Sumaišykite cukiniją su česnaku, prieskoniais, pipirų, smulkintų krapų ir kiaušinių mišiniu. 

Masę gerai išminkykite ir suberkite miltus, išmaišykite.

Reklama
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir paskleiskite masę, išlyginkite ją per visą formą.

Reklama
Pyragą kepame 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Pyragą su pergamentu paskleidžiame ant stalo.

Paskleidžiame grybus, pabarstome tarkuotu sūriu.

Reklama
Mes suvyniojame tankų ritinį ir pabarstome sūriu ant viršaus.


Reklama
Mes siunčiame jį į orkaitę ir kepame 10 minučių.

Reklama
Suktinukas pasirodo labai aromatingas ir skanus, tiek karštas, tiek šaltas. Tai puikus priedas prie bet kokio valgio.

Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu. 

Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • pomidorai, 4 vnt;
  • grietinės, 150 ml;
  • sūrio, 100 g;
  • česnako pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • vandens, 50 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.

Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.

Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio. 

Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.

Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.

Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.


Reklama
Taip gaminame visus produktus.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Reklama
Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.


Reklama
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.

Reklama
Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.

Reklama
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.

Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.

Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • baklažanai, 1 vnt;
  • paprikos, 2 vnt;
  • džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
  • parmezano, 0,5 puodelio;
  • čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
  • daržovių aliejus;
  • pomidorai, 5 vnt;
  • Mocarela.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.

Reklama
Mes sumaišome visas daržoves.

Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.

Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.

Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.

Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Reklama
Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.

Reklama
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.


Reklama
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.

Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu. 

Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams. 

Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • mėsa, 800 g;
  • marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Reklama
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.

Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.

Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.

Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.

Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Reklama
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.

Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.

Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.

Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Reklama
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.

Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.

Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • mėsa, 300 g;
  • druska, pipirai, žolelės;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • duonos trupiniai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • kremas, 20 ml;
  • miltų, 2 šaukštai;
  • rūkyta paprika.
Reklama
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.

Reklama
Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.


Reklama
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.

Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.

Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.

Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.


Reklama
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.

Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Reklama
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.

Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.

Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti. 

Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 200 g;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • krapai, 1 kekė;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • druska pipirai;
  • majonezas.
Reklama
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • pienas, 50 ml;
  • druska.

Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.

Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.

Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Reklama
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.

Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.

Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.

Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo. 

Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.

Reklama
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.

Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 600 g;
  • 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
  • vištienos krūtinėlė, 600 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
  • karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.

Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.

Obuolys – plonais griežinėliais.

Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.

Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Reklama
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.

Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.

Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.

Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Reklama
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.

Dabar aš kopūstų netroškinu ir nekepu. Dabar kopūstus gaminu kartu su kumpeliais: neriebus ir skanus maistas


Ingredientai:

  • 1 kg pjaustytų baltagalvių kopūstų
  • 4 vištienos kumpeliai
  • 1-2 svogūno galvos
  • 1 morka
  • 1-2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. adžigos
  • 2 v.š. aliejaus (saulėgrąžų)
  • 30 g sviesto
  • Druskos pagal skonį

Gaminimas pažingsniui
Reklama
Dietinis patiekalas iš kopūstų su vištiena rankovėje

Nuo vištienos kumpelių nuimkite odelę ir perpjaukite kumpelį į dvi dalis, nuplaukite, nusausinkite

Marinato paruošimui: giliame nedideliame inde sumaišykite adžigą su 1 v.š. saulėgrąžų aliejaus, išspauskite česnaką, sumaišykite ir mišiniu įtrinkite mėsą. 

Įdėkite į šaldytuvą.
Svarbu! Druskos nededame. Jos yra adžikoje!
Reklama
Per tą laiką smulkiai supjaustykite kopūstą, sutarkuokite morką, supjaustykite svogūnus (plonais žiedais).

Daržoves sudėkite į dubenį, paberkite druskos ir pamaigykite rankomis, kad išsiskirtų sultys. 

Supilkite į daržoves likusį aliejų ir sumaišykite.

Daržoves sudėkite į kepimo rankovę, padarykite iš jų lyg pagalvę, ant kurios sudėkite mėsą, sviestą, supjaustytą nedideliais gabalėliais. 

Užriškite rankovę ir pradurkite keliose vietose.

Įjunkite orkaitę ir įkaitinkite iki 190-200 ° C, tada įdėkite rankovę su daržovėmis ir kumpeliais 45 minutėms.

Po 45 min. išimkite rankovę, perpjaukite viršuje, atidengdamos mėsą. 
Reklama

Įdėkite į orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

Dabar kopūstų nekepu, netroškinu. 

Gaminu su vištienos kumpeliais: skanus, neriebus maistas.

25 efektingos pjaustytos mėsos, žuvų, sūrių, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjos. Paprasti produktai - gražus stalas!


Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Ne visada turime laiko, o ir kartais tam nėra būtinybės valandų valandas stovėti prie viryklės, kad parodytume svetingumą ir padengtume itin gražų stalą. Galite apsiriboti pirktiniais ir net parduotuvėje supjaustytais produktais, tiesiog kūrybiškai pažvelgdamos į apipavidalinimą.

Mes šį kartą surinkome jums efektingas supjaustytos mėsos produktų, sūrių, žuvies, daržovių ir vaisių apipavidalinimo idėjas. Nepameskite, nes jos Jums tikrai pravers!

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai
Reklama

Valgau visą žiemą ir nieko nesigailiu. Česnakiniai agurkai – užkandis ir ruošinys žiemai