Baltas padažas prie lašišos iš grietinėlės su garstyčiomis

2024-02-07 Autorius WorldRecipes.lt

Baltas padažas prie lašišos iš grietinėlės su garstyčiomis
Noriu su Jumis pasidalinti balto padažo receptu, kuris labai tinka prie keptos lašišos patiekalų. Šis padažas puikiai tinka ir prie kitokių žuvies patiekalų. Aš pati asmeniškai labiausiai mėgstu pasirinkti lašišą. Jį mes gaminsime iš grietinėlės, naudodami garstyčias ir džiovintus krapus. Esu tikra, kad Jums patiks. Pamėginkite! :)

Beje, jau esu rodžiusi kreminį padažą prie lašišos, kuris taip pat labai patinka mūsų šeimai! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • grietinėlė: 250 mililitrų
    • garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
    • džiovinti krapai: 1 arbatinio šaukštelio
    • pipirai: šiek tiek
    • sviestas: 25 gramų
    • pomidorų pasta: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sviestą ištirpiname keptuvėje.
  2. tirpinamas sviestas keptuvėje
  3. 2. Tada sudedame garstyčias ir pomidorų pastą, taip pat supilame grietinėlę ir pakaitiname maišydami maždaug 2 minutes.
  4. Reklama
  5. 3. Po to įberiame krapus, šiek tiek pipirų ir jeigu reikia žiupsnelį druskos.
  6. 4. Pakaitiname dar maždaug 60 sekundžių ir patiekiame prie lašišos. Skanaujame!

Egidijusm Mirauskas

labai skanu, tinka ir prie kotletu ir .......
Atsakyti
Naminiai tako (taco) prieskoniai
(1)