trupinti migdoliniai sausainiai: 90 gramų (arba 100-150 gramų trupinto šakočio, padžiūvusio, jau kietesnio)
kokoso drožlės: 2 šaukštų
stambiai sukapotos džiovintos vyšnios: 100 gramų (arba džiovintos spanguolės)
skrudintų migdolų drožlės: 50 gramų (arba 100 gramų bertoletijų riešutų)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nedidelę (maždaug 20 centimetrų) kvadratinę kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi.
2. Tuomet baltąjį šokoladą ištirpiname su sviestu bei grietinėle vandens garų vonelėje. Maišydamos į masę beriame stambiai sutrupintą šakotį, kokoso drožles, spanguoles bei riešutus.
3. Tada šaukštu dedame tešlą ant paruoštos kepimo formos bei tolygiai paskleidžiame. Gaminį bent jau 4 valandas (idealiausia per visą naktį) palaikome šaldytuve, kad gerai sustingtų.
4. Po to pjaustome peiliu, prieš tai trumpam jį panardinusios į karštą vandenį. Skanaujame!