Baltyminės varškės bandelės be miltų

2024-09-20 Autorius greitai_sveikai_skaniai

Baltyminės varškės bandelės be miltų
Šios varškės bandelės su gysločio luobelėmis ir saulėgrąžomis yra sveikas ir maistingas užkandis, kurį lengva paruošti karšto oro gruzdintuvėje. Gysločio luobelės suteikia papildomų skaidulų, o saulėgrąžos – malonaus traškumo ir subtilaus riešutų skonio. Druska ir kmynai praturtina skonį, paversdami šias bandeles pikantišku užkandžiu, kuris puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek užkandžiams dienos metu. Be to, receptas yra puikus baltymų ir skaidulų šaltinis, derinantis paprastus ir natūralius ingredientus.

Redaktorės Vaidos komentaras - šios bandelės puikus pagrindas jūsų sumuštiniams, tinkamas priedas prie sriubos ar troškinio. Papildykite bandeles mėgstamu sūriu, kvapniomis prieskoninėmis žolelėmis, moliūgų sėklomis, smulkintais špinatais ar tarkuotomis morkomis. Suteiksite kitokio skonio ir tuo pačiu papildysite naudingųjų medžiagų kiekį. 

Ingredientai

    • Varškė: 250 g
    • Kiaušiniai: 1 vnt.
    • Gysločio luobelės: 2 valg. š.
    • Saulėgražų branduoliai: 2 valg. š.
    • Migdolų miltai: 3 valg. š.
    • Druska: pagal skonį
    • Kmynai: 1 arb. š.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į dubenį sudėti varškę ir įmušti kiaušinį.
  2. 2. Prie varškės suberti gysločio luobeles ir saulėgražas.
  3. 3. Į dubenį suberti miltus, pagardinti druska ir kmynais. Viską labai gerai išmaišyti.
  4. 4. Suformuoti bandeles ir kepti karšto oro gruzdintuvėje apie 15 min.
Pumpkin cinnamon rolls - cinamoninės bandelės su moliūgu
(1)