1. Pirmiausia iš nurodytų produktų sumaišome skystą tešlą. Įkaitiname keptuvę, patepame aliejumi, įpilkame samtelį tešlos ir tolygiai paskirsome. Apkepame blyną tolygiai iš abiejų pusių. Iškepkame iš tešlos kažkur 10–12 blynų.
2. Paruošiame įdarą: susmulkiname svogūną, kubeliais supjaustome papriką bei trumpai apkepkame įkaitintuose riebaluose, sudedame mėsos faršą (puikiai tiks kiaulienos), maišydami kepkame, kol mėsa pakeis spalvą, tuomet sudedame kukurūzus, sukrečiame pomidorų padažą, pasūdome ir pagardiname prieskoniais.
3. Tada ant lietinio blyno dedame du šaukštus įdaro, užlenkiame blyno apačią bei viršų, vieną ant kito užvožiame kraštus.
4. Galiausiai apkepame įdarytus blynelius įkaitintame aliejuje. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis arba grietine (pagal kiekvieno skonį). O dabar jau valgome ir mėgaujamės!