Burokėliai korėjietiškai pagal Beatos receptą

2023-08-07 Autorius WorldRecipes.lt

Burokėliai korėjietiškai pagal Beatos receptą
Dabar yra pats geriausias laikas gaminti salotas su šviežiais burokėliais, kol jie dar jauni ir sultingi. Burokėlių kepimą orkaitėje palikime daug vėlesniam rudeniui. Esu tikrų tikriausiai burokėlių mėgėja, tad ir šie korėjietiški burokėliai mane žavi jau daug metų. Pagalvojau, kad gal kiti dar nežino šio recepto ir labai verta juo pasidalinti su Jumis visais. Pamėginkite! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • švieži burokėliai: 500 gramų
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • 6% actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • malti juodieji pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • malta kalendra: 1 arbatinio šaukštelio
    • česnakas: 4 skiltelių
    • aliejus: 60 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia burokėlius sutarkuokite šiaudeliais.
  2. 2. Tada užberkite druska ir palaikykite maždaug 30-40 minučių, kad išsiskirtų sultys.
  3. Reklama
  4. 3. Prieskonius, actą ir susmulkintą česnaką suberkite ant burokėlių kauburėliu. Nemaišykite.
  5. 4. Pakaitinkite aliejų ir supilkite tiesiai ant prieskonių ir česnako. Gerai išmaišykite.
  6. 5. Palikite bent kelioms valandoms pasimarinuoti.
  7. 6. Patiekite ir skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau burokėlių receptų rasite: Burokėlių receptai.
Eggplant - baklažanų parmigiana
(1)
Cukinijų, paprikų ir baklažanų troškinys
(31)
Humusas iš avinžirnių
(2)