Burokėlių mišrainė su graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis

2020-03-23 Autorius WorldRecipes.lt

Burokėlių mišrainė su graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis
Naršiau internete ir rusiškame puslapyje radau, kad burokėlių mišrainę jie gardina su graikiniais riešutais ir džiovintomis slyvomis. Nusprendžiau, padaryti tokį eksperimentą ir aš, rezultatas labai patiko, todėl dalinuosi ir su Jumis. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virti burokėliai: 2-3 (priklausomai nuo dydžio)
    • česnakas: 2-3 skiltelių
    • džiovintos slyvos: 1 saujos
    • graikiniai riešutai: 1 saujos
    • druska
    • malti juodieji pipriai
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia džiovintas slyvas užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame kad išmirktų (maždaug 20-30 minučių).
  2. 2. Tuomet virtus burokėlius sutarkuokite burokine tarka, graikinius riešutus sukapokite peiliu, mažais kubeliais supjaustykite išmirkusias slyvas, išspauskite arba smulkiai sukapokite česnaką.
  3. Reklama
  4. 3. Viskas dėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su keliais šaukštais mėgstamos majonezo. Skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau burokėlių mišrainių receptų rasite: Burokėlių mišrainės.
Daržovių mišrainė su majonezu
(5)
Mišrainė su krevetėmis ir ryžiais
(1)