Tokiu čeburekus su aviena aš savo namuose jau ne kartą. Jie man asmeniškai tobuli. Receptą man atskleidė šalia gyvenanti senolė. Sakė ji gamina taip jau daug metų, net nepamena nuo kada. Vien dėl šio recepto, aš perku avienos. Man čeburekai su šia mėsa gaunasi patys skaniausia. Žinoma, šiuos čeburekus galite gaminti ir su vištiena, jautiena ar kiauliena. Mėsą rinkitės pagal save.
Iš nurodytų ingredientų kiekio man gavosi 15 vidutinio dydžio tobulo skonio čeburekų.
Beje, kad tešla gautųsi tampresnė ir lengviau kočiotųsi, o iškepusi būtų traški - pilame šviesų kvietinį alų. Jeigu prisibijote "laipsnių" aluje, kurių, beje, kepant tikrai nelieka, tai galite pilti gazuotą mineralinį vandenį. Rezultatas bus praktiškai toks pats.