1. Pirmiausia mėsytę nuplaukite, supjaustykite didesniais kubeliais (apie 3 centimetrų storio). Tada į puodą įpilkite vieną litrą vandens, dėkite mėsą iš karto, dar neužvirusios vandens. Ant didesnės ugnies virinkite, kol vanduo užverda bei viršuje susidaro baltos putos. Putas nusemkite samčiu. Tuomet į sriubą įmeskite sultinio kubelį. Taip pat sudėkite makaronus.
2. Po to cukiniją supjaustykite riekelėmis, sudėkite į elektrinį smulkintuvą bei sutrinkite. Cukinijų tyrę pilkite į sriubą. Pavirkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Sudėkite prieskonius (karį, raudonėlį ir baziliką), įpilkite alyvuogių aliejaus. Neuždengusios puodo pavirkite ant silpnesnės ugnies maždaug 10 minučių.
3. Galiausiai patiekite su šviežiai paskrudinta duonele. Skanaukite!
Arata
Nesunkiai pagaminama, o rezultate labai soti, sveikuoliška sriuba. Visa šeima užskaitė:)
Atsakyti
Arata
Atsakyti