Dažnai iš savo draugų išgirstu - jei gyvenčiau viena - nieko ir niekada nebegaminčiau. O aš visada kartoju priešingai - jei gyvenčiau viena kiekvieną dieną į savo virtuvę įsileisčiau vis kitokios šalies virtuvę. Bandyčiau vis naujus skonius ir eksperimentuočiau. Gyvenant šeimoje kartais (gal ir ne kartais, o beveik visada) tenka prisitaikyti ir prie jų skonių. Ypač prie vaikų skonių, kad tik valgytų.
Tad šį kartą pristatau tokį patiekalą, kurį tikrai mėgsta visa mano šeima - jautienos kumpio troškinį. Apskritai, mano šeima mėgsta beveik visus troškinius (su tais, kurie neturi mėsos, kiek sunkiau). Šį kartą parodysiu kaip aš ruošiu dievišką variantą su konservuotais pomidorais, pupelėmis ir morkomis. Pamėginkite ir suprasite, kad toks patiekalas pakerės ir Jus, ir aplinkinius!
Man asmeniškai tokį troškinį skaniausia valgyti su
bulvių koše ir
marinuotais agurkais, bet Jūs galite rinktis ir savo mėgstamą
garnyrą.