Drėgnas cukinijų meduolis su medumi ir cinamonu

2020-11-23 Autorius Skanūs kąsneliai

Drėgnas cukinijų meduolis su medumi ir cinamonu
Tai itin fantastiško skonio drėgnas meduolis, pagamintas su cukinijomis, medumi bei cinamonu. Tikrai verta pamėginti ir pasilepinti. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 300 gramų
    • miltai: 280 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • saulėgrąžų aliejus: 160 mililitrų
    • medus: 200 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • cinamonas: 2 arbatinių šaukštelių
    • vanilinis cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • muskatas: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius, aliejų bei medų sumaišome tarpusavyje.
  2. 2. Tada beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais bei cinamonu.
  3. Reklama
  4. 3. Po to įmaišome burokine tarka sutarkuotą cukiniją.
  5. burokine tarka tarkuota cukinija
  6. 4. Kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
  7. drėgnas cukinijų meduolis
  8. 5. Patiekiame su mėgstamu kavos ar arbatos puodeliu ir lepinamės!
  9. meduolis
  10. 6. Rekomendacija: Daugiau meduolių receptų rasite: Meduoliai.
Sūrio pyragas keksiukų formelėse
(1)
Plikyti riestainiai pagal Iną
(2)
Grikinė babka - Dzūkų grikių boba
(4)