1. Pradžioje dubenyje sumaišykite 50 mililitrų kambario temperatūros vandens, druską, cukrų, mieles bei 1 šaukštą miltų. Pastatykite šiltai maždaug 15 minučių, kad mielės pradėtų putoti. Tuomet dėkite grietinę, įmuškite kiaušinius, pilkite aliejų bei po truputį berkite miltus. Minkykite tešlą, kol ji tampa lygi, minkšta, elastinga bei visiškai nelimpa prie rankų. Kildinkite šiltai, kol padvigubėja (apie 40–60 minučių).
2. Kol tešla kyla, ruoškite įdarą. Minkštą sviestą sumaišykite su susmulkintais česnakais bei krapais. Galite įberti žiupsnelį druskos. Pakilusią tešlą dar kartelį perminkykite, iškočiokite maždaug 1 centimetro storio stačiakampį (ilgesnės kraštinės ilgis turi būti turimos kepimo formos ilgio). Ant tešlos tepkite česnakinį sviestą. Prie kraštų netepame, nes kepant sviestas pradės bėgti. Suvyniokite duoną į volelį, kraštus bei siūlę užspauskite. Dėkite į su kepimo popieriumi išklotą pailgą formą bei kildinkite, kol padvigubėja. Aptepkite kiaušinio bei vandens plakiniu ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30–35 min. (kol viršus gražiai paruduoja). Skanaujame!
3. Pastebėjimas: Labai gardis bei aromatinga duona! Norintiems pikantiškesnio skonio reikėtų įdėti daugiau česnako, nes nuo 3–4 skiltelių juntamas labai lengvas jo aromatas.