Dutch baby nesaldūs blynai orkaitėje su svogūnų laiškais ir fetos arba ožkų sūriu

2021-05-27 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Dutch baby nesaldūs blynai orkaitėje su svogūnų laiškais ir fetos arba ožkų sūriu
Tokie "Dutch baby" yra blynai, kurie yra kepami orkaitėje ir jie nesigauna saldūs. Jie gaunasi labiausiai pikantiški su svogūnų laiškais ir feta arba ožkų sūriu. Tai paskutiniu metu tapo mūsų šeimos labai pamėgtais pusryčiais. Pamėginkite pasigaminti ir Jūs. :)

Ingredientai

    • svogūnų laiškai: 1 pundelio
    • sviestas: 1 valgomojo šauškto
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • pienas: 100 mililitrų
    • krapai: 1 pundelio
    • druska: žiupsnio
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • feta arba ožkos sūris: ~100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tada į kepimo indą įdėkite sviesto ir dėkite į orkaitę, kad sviestas ištirptų, o indas gerai įkaistų.
  3. 3. Kiaušinius išplakite su pienu.
  4. 4. Tuomet suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  5. 5. Sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus. Pagardinkite druska ir pipirais.
  6. 6. Kiaušinių plakinį supilkite į kepimo indą ir pabarstykite feta arba ožkų sūriu.
  7. 7. Dėkite kepti į orkaitę maždaug 15 minučių.
Bulvių ir salierų blyneliai
(1)
Kopūstų blynai su manais
(2)
Mažieji kukurūzų blyneliai
(4)