2. Orkaitę įkaitiname iki 220 laipsnių temperatūros bei kepame apie 10 minučių, po 10 minučių, kaitrą sumažiname iki 200 laipsnių ir dar kepame apie 20 minučių.
3. Po to tešlą padaliname į tris dalis, iš jų padarome volelius bei supiname kasą. Ją perkeliame į skardelę, viršų aptepame lydytu sviestu. Pridengiame bei laikome 60 minučių, kol gražiai pakyla (pakyla ji 3 kartus).
5. Tuomet į pasigamintą mišinį dedame druską bei po truputį beriame miltus, kad gautųsi elastinga ir minkšta tešla. Tada įminkome sviestą. Gerai išminkome tešlą.
6. Pirmiausia į šiltą vandenį (ne karštą, o tik šiltą, kad įkišus pirštą į vandenį jaustumėte šilumą, o ne karštį) suberiame mieles bei cukrų. Viską išmaišome bei paliekame pastovėti 10 minučių, turi susidaryti puta, jei ji nesusidarė, geriausiai viską pakartoti, kad duona pavyktų.
7. Rekomendacija: Daugiau batonų receptų rasite: Batono receptai.