Gaminame stulbinantį medutį neįprastu būdu. O dar ir be papločių kočiojimo!

2020-02-21 Autorius WorldRecipes.lt

Gaminame stulbinantį medutį neįprastu būdu. O dar ir be papločių kočiojimo!
Atrodo, kad šį medutį pagamintų net vaikas!

Rekomenduojame pasigaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu pagaminimo būdu.

Gausis tikrai beprotiškai gardus ir aromatingas tortas.

Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o ir užtruksite tikrai nedaug laiko!

Ingredientai

    • sviesto: 150 gramų
    • kiaušinių: 2
    • cukraus: 200 gramų (1 stiklinės; 1 stiklinė - 250 mililitrų)
    • miltų: 320 gramų (2 stiklinių)
    • sodos: 1 arbatinio šaukštelio
    • medaus: 2 valgomųjų šaukštų
    Kremui:
    • grietinės: 400 gramų
    • cukraus pudros: 2-3 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Labai išsamų video kaip pasigaminti šį medutį žiūrėkite žemiau. Būtinai pamėginkite ir komentaruose pasidalinkite įspūdžiais! Ir nepamirškite pasidalinti receptu su draugais! :)
  2. 2. Rekomendacija: Daugiau medučio receptų rasite: Medučio receptai.
  3. Reklama


Rūta Jurkšaitienė

SUPERINIS, GREITAI IR SKANU.AČIŪ UŽ RECEPTĄ.
Atsakyti

Julija

Man pertepimui reikia 800 gramų grietinės, tada tortas tirpsta burnoje. Cukraus dedu 100 gramų.
Atsakyti

Erika

Galima pertepimą daryti su kondensuotu pienu?
Atsakyti

Violeta

Atrodo skanus,ryt bandysiu
Atsakyti

Kepėja

Nereikia nedaus tortui nugesint sodos,medus nugesina,kitiems kepiniams-taip..
Atsakyti

Vida

Bet kodėl iškepta tešla supuola??

Lina

Nerealus tortas. Vienas skaniausiu ragautu meduciu. Tik kremo dedu dvigubai. Nes is recepte nurodyto kiekio gaunasi sausokas
Atsakyti

Marija

Atrodo skaniai,reikes pabandyti:)
Atsakyti

Dalia

Skanus,tik nededu cukraus
Atsakyti

Ana

O nesijaučia sodos,kuo ji nugesinama
Atsakyti

Janina

Sodą reikia nugesinti su kefyru arba su grietine

Jovita

Per daug miltų, užtektų kokių 280 gr., grietinės per mažai, reiktų apie 600 gr.
Atsakyti

Kris

Miltų ir cukraus man ir buvo per daug, dėjau mažiau. Bet jogurto sunaudojau litrą.

Vita

Nerealaus skonio tortukas!!! Nesudėtinga pasigaminti.
Atsakyti

Ligita Staškūnienė super receptas dažnai kepu tik kremui naudoju grietinėlę

Dažnai kepu, super tortas, tik kremui naudoju grietinėlę
Atsakyti

Danute

Eisiu dabar ji kepti ryt sunaus gimtadienio proga ryt kai paragausim parasysiu atsiliepima apie si tortuką medutis patiko jo paprastumas gamyboj
Atsakyti

Alma Sinkeviciene

Rytoj pabandysiu
Atsakyti

Jurate

Superinis receptas!!!!💯
Atsakyti

Lina Ališauskienė

O veganams kokį kremą tortui patarsit?
Atsakyti

Aneta

Vegan jogurta galima

Vytautas Dariukas Ambrutis

Labai skanus medutis as tik pagal ši recepta ir kepu
Atsakyti

Jolita

Labai skanus ir lengvai pagaminamas tortukas 😍😋❤️
Atsakyti

Urtė

Nuostabus pyragas, kepiau jau ne kartą 🙂
Atsakyti

Janina Riukiene

Super tortelis, kepu dažnai, valgo šeima ir draugai
Atsakyti

Sonata

Tik dabar perskaičiau komentaruose, kad buvau pažadėjusi parašyti atsiliepimą apie tortą, o perskaičiau komentarą dėl to, kad ruošiuosi vėl jį kepti, man tikrai jis patiko, tik va neramina mintis, kad medaus kaitinti nerekomenduojama, bet skonis nugali baimę.:)
Atsakyti

Dina

Viskas gerai darykit pagal receptą, kepiau ne sykį labai skanus, kaitinimas skonio nepakeičia. Tik grietinės man sutepti mažai reiktų 600 gr

Inga

Super skanus aš į kremą įdėjau riešutų super
Atsakyti

Sonata

Dabar kepu šį tortą, rytoj paragausiu ir parašysiu savo nuomonę.
Atsakyti

,Elena

Labai skanu, greitai pagaminamas
Atsakyti

Vida Lekaite

очень вкусный тортик,спасибо💝
Atsakyti

Alma

Puikus receptas. Ačiū.
Atsakyti
Nekeptas tiramisu tortas su maskarponės kremu
(1)
Bananinis medaus tortas
(1)
Tortas "Braškinė gaiva"
(4)
Močiutės medaus tortas
(1)