1. Pirmiausia puode kruopainius užpilkite su verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu bei palikite apie 10 minučių, kad išbrinktų.
2. Padažas: Agurką perpjaukite išilgai bei su šaukštu išskobkite vidų. Išskobtą agurko dalį sutarkuokite, berkite druskos bei palikite kelioms minutėms (druska ištraukia iš agurko vandenį). Tuomet pilkite jogurtą, išspauskite citrinos sultis, įberkite druskos, pipirų ir mėtų.
Reklama
3. Tada papriką supjaustykite kubeliais, sumaišykite su žirneliais ir susmulkintais krapais, įberkite druskos bei pipirų. Suberkite išbrinkusius kruopainius, įspauskite citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite bei suberkite į pačią didžiausią lėkštę, kokią turite.
4. Vištiena: Prieskonius sumaišykite, įpilkite truputį aliejaus ir citrinos sulčių. Gautu mišiniu gerai ištrinkite vištieną. Kepkite maždaug 4 minutes kiekvieną pusę. Iškepusią vištieną supjaustykite griežinėliais.
5. Po to lėkštės viduryje, praskirstę kruopainius, dėkite paruoštą padažą. Kruopainius apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite fetos sūriu, apdėliokite vištiena. Skanaukite!