Greitas sviestinis kremas su cukraus pudra, pienu ir vanilinu

2024-03-11 Autorius WorldRecipes.lt

Greitas sviestinis kremas su cukraus pudra, pienu ir vanilinu
Šis greitai paruošiamas kremas, paruoštas su cukraus pudra, pienu ir vanilininu nors ir yra sviestinis, bet nėra toks riebus, kaip sviestas + sutirštintas pienas!

Šis kremas idealiai laiko savo formą! Galite įdėti įvairių dažiklių ir daryti įvairius papuošimus (tuomet, po plakimo, atšaldome kremą šaldytuve). Būtinai išmėginkite jau šiandien! 

Ingredientai

    • kambario temperatūros sviestas: 250 gramų
    • cukraus pudra: 200 gramų
    • pienas: 100 mililitrų
    • vanilinas: 1 pakelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pieną užviriname ir atvėsiname iki kambario temperatūros.
  2. 2. Tuomet visus ingredientus sujungiame į vieną.
  3. Reklama
  4. 3. Plakame mikseriu iki tol, kol masė netaps vienalytė, perlamutro spalvos. Tai užtrunka maždaug 3-5 minutes.
  5. 4. Kartais tik po penktos minutės kremas ima plaktis, tad plakame tol, kol nesusiplaks (kol daugiau nesiplaks), ir geriau pačiu mažiausiu greičiu.
  6. 5. Nei su maistiniu kombainu, nei su blenderiu, kaip rodo mano patirtis, kremas nesusiplaka, tad jeigu nėra mikserio, tai plakame rankomis šluotele arba kuo jums patogu.
  7. 6. Šis 5 minučių sviestinis kremas gaunasi purus, švelnus ir su lengvu vanilės aromatu.
  8. 7. Galima juo pertepti įvairius tortukus, pyragėlius ar desertinius vyniotinius. Skanaus!

Danute

Turbut esi labai Gera konditere it kulinare, kad VI's paskelbi receptus, Vitaliuk.
Atsakyti

Kiaune

Recepta bandysiu, bet kazkaip keistai parasytas - plakti kol nesusiplaks... matyt, noreta pasakyti kol susiplaks....😊
Atsakyti

In

Kaip tik ne, taip ir turi būti. Nes plakti reikia tol, kol NEsusisplaks, bus tiršta masė, kol ją bus sunku beplakti :)

Jurga

Ar toks kremas tinka i suktus vaflius ar ragelius kaip idaras? Ar nebus per daug riebu?
Atsakyti

undefined

Ne nebūna riebu

Regina

Aiskiau butu pasakyta ,,kol nesiplaks".
Atsakyti

Sigita

Darau tokį Napoleonui pertepti, tik naudoju iš karto kondensuotą pieną saldų ir grietinėlės sviestą, pilu citrinos sulčių. Superinis kremas gaunasi.
Atsakyti

Eva

Receptą parašykit🙂

roma

Čia tikrai yra riebus, dar vadinamas, svietinis kremas .
Atsakyti

Sima

250 gr sviesto, ne ir ne, labai riebu, pilnai užtenka 150 gr.
Atsakyti

Maria

Gan aiškiai parašyta 4 punkte - “kol daugiau nesiplaka”. Skaitykit skaitykit ir paskui komentuokit 👆
Atsakyti
Kepti persikai su ledais
(1)
Citrininė Velykų boba
(3)
Briuselio vafliai su alumi
(2)