Grybautojų blynai su sausomis mielėmis

2023-10-08 Autorius WorldRecipes.lt

Grybautojų blynai su sausomis mielėmis
"Grybautojų blynus" aš prieš daug metų valgydavau vienoje kavinėje ir tai buvo tiesiog stori bei labai skanūs mieliniai blynai grybų sezono metu. Tos kavinės jau senokai nėra, tad kažkaip nusprendžiau tokius blynus atkartoti savo virtuvėje. Ir patikėkite manimi, gavosi labai skaniai. Aš gaminau šaldytais blynais, bet esu tikra, kad ir su šviežiais pavyktų puikiai.

Patarimas: Esu visiškai tikra, kad jie Jums taip patiks, kad atėjus Užgavėnių laikotarpiui, būtinai prisiminkite šį receptą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pieno: 1 stiklinės
    • kiaušinių: 2
    • miltų: 3 stiklinių
    • sausų mielių: 1 pakelio (11 gramų)
    • druskos: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
    • sviesto: 30 gramų
    • šaldytų grybų: 1 saujos
    • aliejaus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pieną šiek tiek pašildykite, sumaišykite su cukrumi ir mielėmis, įmaišykite keletą šaukštų miltų ir palikite šiltai išbrinkti.
  2. 2. Grybus išvirkite ir supjaustykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet supilkite stiklinę šilto vandens, kiaušinių trynius, druskos ir likusius miltus.
  5. 4. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  6. 5. Supilkite išlydytą sviestą ir smulkintus grybus.
  7. 6. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta ir iškyla.
  8. 7. Patiekite (labai skanu su grietine) ir skanaukite!
Amerikietiški blynai
(34)