Hashbrowns - vaflinėje kepti kitokie bulviniai blynai ir svogūnais

2024-02-13 Autorius WorldRecipes.lt

Hashbrowns - vaflinėje kepti kitokie bulviniai blynai ir svogūnais
Labai gardu valgyti tiek vienus su grietine, tiek su kitu mėgstamu padažu, tiek galima ir pusryčiams patiekti kartu su keptu kiaušiniu. 

Šie bulviniai blynai gaunasi traškūs traškūs. Taip pat, esant norui, galima kepti ir aliejuje keptuvėje. Man jie tapo tikrų tikriausiu atradimu ir tikrai bus gaminami dar ne vieną kartą. Labai rekomenduoju ir Jums! 

Ingredientai

    • bulvės: 4 (vid. dydžio)
    • kiaušiniai: 1
    • svogūnai: 0,5
    • druska
    • paprikos milteliai: šiek tiek
    • pipirai
    • aliejus: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bulves sutarkuojame į didelį dubenį stambia tarka.
  2. 2. Ant tarkių užpilame gausiai šalto vandens. Palaikome maždaug 15 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Po to perkokšiame per kiaurasamtį ir perliejame tarkius šaltu vandeniu.
  5. 4. Tuomet juos nuspaudžiame rankomis bei pasausiname popieriniu rankšluosčiu. Bulvės turi būti kaip labiau įmanoma sausos.
  6. 5. Tada į bulves smulkia tarka įtarkuojame svogūną, beriame druskos, įpilame lengvai išplaktą kiaušnį, aliejaus ir išmaišome tešlą.
  7. 6. Jeigu norisi, taip pat galima įtarkuoti ir fermentinio sūrio.
  8. 7. Galiausiai kepame blynus įkaitintoje riebaluose išteptoje vaflinėje. Tešlą dedame plonu sluoksniu, kepame, kol taps trašku.
  9. 8. Patiekiame ir lepinamės!
Bulvių ir burokėlių blynai su žalumynų padažu
(5)