Įdaryti pievagrybiai su kalmarais, ryžiais ir fermentiniu sūriu

2023-11-02 Autorius WorldRecipes.lt

Įdaryti pievagrybiai su kalmarais, ryžiais ir fermentiniu sūriu
Aš pati tikrai labai mėgstu kalmarus, todėl būtinai privalėjau išmėginti šį įdarytų pievagrybių receptą. Gavosi tiesiog tobulai ir noriu visiems parekomenduoti pasigaminti jau šiandien. Tikrai šis patiekalas mano virtuvėje bus gaminamas dar ne vieną ir ne du kartus. Mėginkite ir Jūs! 

Ingredientai

    • pievagrybių kepurėlės: 10-15
    • kalmarai: 1 (didesnio)
    • ryžiai: 1 pakelio
    • fermentinis sūris: 50 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • majonezas: 3 šaukštų
    • aliejus: šlakelio
    • pipirai
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje pievagrybius išskobkite, apšlakstykite aliejumi, druska bei apkepinkite orkaitėje.
  2. 2. Tuomet virtus kalmarus susmulkinkite, sumaišykite su virtais ryžiais ir sutarkuotu fermentiniu sūriu, česnakais, majonezu.
  3. 3. Tada berkite pipirų, druskos, išmaišykite bei dėkite šią masę į pievagrybių kepurėles. Skanaukite!
Vegetariškas pievagrybių kišas
(3)
Daržovių sriuba su grybais
(3)
Česnakiniai grybai
(1)
Maltos mėsos zrazai su grybais
(1)
Makaronai su grybų-vištienos padažu
(3)