1. Pradžioje smulkia tarka į faršą įtarkuojame vieną bulvę (nuo jos mėsa bus švelni bei vienalytė), sutraiškome česnaką, supjaustome baziliką, įmušame kiaušinį bei pagardiname druska ir pipirais.
2. Tuomet viską gerai išminkome. Padarome iš faršo kukuliukus bei apkepame juos keptuvėje.
3. Tada daržoves smulkiname taip, kaip Jums patogiau (kubeliais, juostelėmis arba panašiai).
4. Į ne mažesnį kaip 3 litrų talpos puodą sudedame kalakutienos kukulius, ant jų suberiame daržoves. Sluoksniuoti nėra būtina. Įtarkuojame šiek tiek muskato. Įpilame maždaug 0,5 litro vandens bei 15 minučių patroškiname.
5. Į troškinį įberiame druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, taip pat suberiame susmulkintus žalumynus.
6. Galiausiai baigus virti, leidžiame troškiniui maždaug 10 minučių "sunokti". Skanumėlis!