2. Vištieną supjaustykime gabalėliais, kiekvieną pabadykime su šakute ir sudėkime į sandariai uždaromą indą, pabarstykime svogūnais, česnaku, aitriąja paprika, prieskoniais bei kapotais žalumynais. Užpilkime citrinos sultimis ir sojos padažu. Uždarykime indą, pakratykime ir padėkime maždaug 2–3 valandoms į šaldytuvą. Mėsą būtų gerai kelis kartus pamaišyti.
3. Keptuvėje įkaitinkime sviestą su cukrumi, kol cukrus ištirps. Sudėkime vištienos gabalėlius (be svogūnų), apkepinkime kažkur 5 minutes maišydami. Sudėkime svogūnus iš marinato ir kepkime maždaug 10 minučių. Supilkime vyną, uždenkime ir troškinkime 25 minutes ant nedidelės ugnies. Nukelkime dangtį ir dar kažkur 10 minučių patroškinkime. Papuoškime žalumynais.
4. Patarimas: mėsą galima marinuoti ir per visą naktį.
Skanūs
Labai skanus patiekalas:) patariame visiems išbandyti
Atsakyti
Skanūs
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti