Karštai rūkyto jūros ešerio mišrainė

2018-05-21 Autorius WorldRecipes.lt

Karštai rūkyto jūros ešerio mišrainė

Ingredientai

    • karštai rūkytas jūros ešerys: 300 gramų
    • konservuoti žirneliai: 200 gramų
    • kiaušiniai: 3 (kietai virti)
    • svogūnai: 1 (mažo)
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų (arba remuladas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių žuvį nulupkite, išrinkite kaulus (kurie labai lengvai atsiskiria ir jų nėra daug), išskaidykite maždaug kąsnio dydžio gabaliukais.
  2. 2. Tuomet kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūniuką - itin smulkiai.
  3. Reklama
  4. 3. Po to dubenyje sumaišykite visus produktus su mėgstamu majonezu arba remuladu. Skanaukite!
  5. 4. Pastebėjimas: Remuladas – padažas iš majonezo ir įvairių priedų (žolelių, agurkėlių, ančiuvių ir kt.).
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau mišrainės receptų rasite: Mišrainės.
Soti mišrainė su vištienos skrandukais / skilveliais
(2)
Soti bulvių mišrainė su grybais
(6)