1. Pirmiausia mažame dubenėlyje sumaišome pekano riešutus, 2 šaukštus cukraus bei cinamoną.
2. Tada kitame dubenėlyje ištirpiname šokolado gabaliukis bei ketvirtadalį stiklinės sviesto.
3. Tuomet dideliame dubenyje išsukame sviestą su cukrumi. Po vieną įmušame kiaušinius bei išplakame. Sudedame su kepimo milteliais bei druska sumaišytus miltus. Po to įmaišome su vanile sumaišytą grietinę.
4. Riebalais pateptą kepimo formą pabarstome 2 šaukštais riešutų mišinio. Sudedame pusę tešlos, pabarstome puse riešutų mišinio. Sudedame pusę šokolado masės. Tuomet supilame likusią tešlą bei pabarstome likusiais riešutais.
5. Kepame 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60-70 minučių. Ištraukusios iš orkaitės leidžiame maždaug 10 minučių atvėsti. Prieš patiekdamos pašildome likusį šokolado padažą bei juo pašlakstome pyragą. Skanaujame!