1. Iš pradžių pilkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir trinkite tarp pirštų.
2. Tada pilkite kefyrą, dėkite kiaušinio trynį ir išminkykite tešlą.
Reklama
3. Dėkite tešlą maždaug 30 minučių į šaldymo kamerą.
4. Po to daugiau negu pusę tešlos sutarkuokite ant kepimo skardos ir pirštais prispauskite, kad neliktų tarpelio.
5. Tada pilame varškės paruoštą masę (varškę išmaišykite su cukrumi ir kiaušiniu) ir ant varškės dėkite uogienės, nedaug, kad tik uždengtų arba beveik uždengtų varškę.
6. Likusią tešlą sutarkuokite ant viršaus.
7. Patepkite kiaušinio baltymu ir kepkite orkaitėje maždaug 25 minutes (175 laipsnių temperatūroje). Lepinkitės!
8. Rekomendacija: Daugiau pyragų su varške receptų rasite: Pyragai su varške.