1. Pradžioje vištienos krūtinėlę perpjauname išilgai bei supjaustome plonais griežinėliais. Tuomet keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, sudedame vištieną bei kepame keletą minučių tol, kol nugaruos susidaręs skystis.
2. Tada padidiname ugnį, dedame per pusę perpjautas žirnių ankštis bei kai tik jos suminkštės, dedame griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir pusžiedžiais supjaustytą porą. Kepame pamaišydamos, kol daržovės suminkštės.
3. Pabaigai dedame per pusę perpjautus pomidoriukus, supilame sojų bei Vusterio padažą, raudonojo vyno actą, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišome ir kepame dar maždaug 60 sekundžių. Galima, jei norisi, patiekti su ryžiais. Skanaus!
4. Pastebėjimas: neperkepame visko, kad žirnių ankštys išliktų traškios, o pomidorai – neištižę.