1. Pirmiausia ropinius kopūstus nulupkite, nuplaukite bei supjaustykite maždaug 1 centimetro storio griežinėliais (manasis didelis, todėl pjausčiau pusmėnuliais). Tada užpilkite verdančiu sultiniu, daržovių nuoviru arba tiesiog pasūdytu vandeniu bei virkite maždaug 10 minučių. Apvirusius išimkite iš skysčio bei gerai nuvarvinkite.
2. Tuomet džiūvėsėlius sumaišykite su maltais migdolais, miltus – su pipirais bei druska.
3. Po to kiaušinius išplakite su šaukštu grietinėlės.
4. Ropinių kopūstų griežinėlius pavoliokite miltuose, pavilgykite kiaušinių plakinyje, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose su migdolais bei kepkite gerai įkaitintame aliejuje. Apvertusios apkeptąją pusę apibarstykite tarkuotu sūriu.
5. Patiekite su mėgiamu pomidorų padažu bei balta duona. Nuostabus ir lengvas daržovių užkandis! Skanaukite!