Paprasti ir itin greitai paruošiami keptuvėje kepti žuvies kepsneliai, tešloje su svogūnais, majonezu ir morkomis. Rezultatas - labai minkšti, labai sultingi ir itin skanūs kepsniukai. Šalia patiekite savo mėgstamo padažo ir pasirinktą mėgstamą garnyrą, skanūs dienos pietūs bus garantuoti. :)
1. Pradžioje žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais (1 centimetro).
2. Svogūną smulkiai sukapokite.
3. Morką sutarkuokite su burokine tarka.
4. Česnaką susmulkinkite.
5. Tuomet viską dėkite į dubenį, sumaišykite su majonezu, įberkite druskos, pipirų, krapų bei palikite šaldytuve maždaug 2 valandoms pasimarinuoti.
6. Tada pilkite į žuvies masę išplaktus kiaušinius, berkite miltus, išmaišykite.
7. Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
8. Šaukštu formuokite kepsnelius bei kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Jei kepsneliai juos apverčiant lūžinėja, įberiame į tešlą dar truputį miltų. Skanaus!
9. Rekomendacija: Daugiau žuvies kepsnelių receptų rasite: Žuvies kepsneliai.