Toks sotus omletas su šonine tinka ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei. Liks patenkinta visa šeima. Taip pat labai čia tinka sūris. Būtinai pamėginkite.
1. Pirmiausia į keptuvę sudedame juostelėmis pjaustytą šoninę ir skrudiname.
2. Kai šoninė šiek tiek apskrunda, suberiame trumpais pusžiedžiais supjaustytas paprikas. Kepame keletą minučių, kol paprikos šiek tiek suminkštėja.
3. Tada sudedame pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir maišydami kepame tol, kol svogūnas suminkštėja.
4. Keptuvės turinį paskirstome tolygiai ant dugno.
5. Užpilame išplaktus kiaušinius ir kepame ant mažos kaitros, nuolatos atstumdami iš kraštų, kad kiaušinio plakinio patektų į dugną. Omleto vidų mentelės pagalba taip pat "sujudinkite" (galima uždengti dangčiu - šitaip greičiau iškeps viršus).
6. Į kepimo pabaigą ant omleto viršaus sudedame supjaustytą pomidorą.
7. Ant iškepto omleto užberiame supjaustytų svogūno laiškų, krapų, juodųjų pipirų ir užberiame tarkuoto sūrio. Skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau omleto receptų rasite: Omleto receptai.