Keptuvėje kepti vištienos kepsneliai su žiediniais kopūstais, paprika ir žalumynais

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Keptuvėje kepti vištienos kepsneliai su žiediniais kopūstais, paprika ir žalumynais
Tai super skanūs ir puikiai pavykstantys vištienos kepsneliai, su labai daug daržovių, prie kurių praktiškai daržovių garnyras ir nebėra reikalingas, nes tai patiekalas viskas viename.

Man jie skanūs tiek šilti, tiek jau atvėsę. Kai atvėsta, labai mėgstu užsidėti ant juodos duonos gabaliuko ir suvalgyti tarsi sumuštinį.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje žiedinį kopūstą išskirstome žiedynais ir sumetame į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame maždaug 5 minutes, tuomet sudedame į kiaurasamtį, perpilame šaltu vandeniu bei paliekame atvėsti.
  2. 2. Tuomet į dubenį sudedame smulkiais kubeliais supjaustytą vištieną, papriką, susmulkintą žiedinį kopūstą, sutarkuotą fermentinį sūrį, grietinę, beriame miltus, krakmolą, žalumynus, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  3. 3. Viską gerai išmaišome ir padedame į šaldytuvą 60 minučių.
  4. 4. Po to įkaitiname šiek tiek aliejaus keptuvėje.
  5. 5. Kepame kepsnelius įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po maždaug 3-4 minutes, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  6. 6. Iškepusius kepsnelius sudedame į indą su dangčiu bei leidžiame pastovėti maždaug 5 minutes. Skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos kepsnelių receptų rasite: Vištienos kepsneliai.
Trinta pomidorų sriuba su vištiena
(5)
Keptų moliūgų sriuba su vištienos kukuliais ir grietinėle
(4)
Višta puode (susmulkinta ir troškinta gabaliukais)
(2)