Kiaulienos faršo šnicelis keptas keptuvėje su sviesto / grietinėlės padažu

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Kiaulienos faršo šnicelis keptas keptuvėje su sviesto / grietinėlės padažu
Noriu pasidalinti fantastišku kiaulienos faršo receptu. Gaunasi tobulo skonio šniceliai. Vyras gyrė, kad sviesto padažas čia nerealiai tinka. Būtinai pamėginkite.

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 500 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • grietinė: 2-3 valgomųjų šauktų
    • svogūnai: 0,5
    • mėgiami prieskoniai
    • juodieji pipirai
    • druska
    Apvoliojimui:
    Padažui:
    • sviestas: gabaliuko
    • miltai: 1 valgomojo šaukšto
    • grietinėlė
    • druska
    • krapai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sudedame į faršą aukščiau išvardintus ingredientus bei gerai išminkome.
  2. 2. Tuomet atskirose lėkštėse išdėliojame miltus, išplaktus kiaušinius bei džiūvėsėlius sumaišytus su petražolėmis.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į gerai įkaitintą aliejų dedame šnicelius apvoliotus miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose bei kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  5. 4. Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame miltus, gerai išmaišome, pilame grietinėlę. Pagardiname druska bei pačiam gale sudedame krapus.
  6. 5. Rekomenduojame valgyti su savo mėgiamomis salotomis.
  7. kiaulienos šnicelis keptas keptuvėje
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau šnicelių receptų rasite: Šnicelio receptai.
Makaronai: Spageti su faršu ir sūriu
(14)
Kotletai su įdaru | Receptas
(36)