Kiaulienos išpjova yra bene mėgstamiausia mano kiaulės dalis. Aš ją labai mėgstu kepti orkaitėje su daržovėmis. Paprasta, tačiau nerealiai skanu. Dalinuosi savo šeimos mėgstamiausiu receptu. Gaminkite ir lepinkitės. :)
Ingredientai
kiaulienos išpjovos
džiovintų čiobrelių
rozmarinų
druskos
pipirų
Garduko aštrių kepsnio prieskonių
morkų: 1
salierų: 1
svogūnų: 1
aliejaus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia išpjovą nuvalykite, nusausinkite, apibarstykite druska, pipirais ir prieskoniais, apvoliokite smulkiai kapotame rozmarine, sutepkite aliejumi bei palikite kuriam laikui pasimarinuoti.
2. Po to apkepinkite mėsą iš visų pusių gerai įkaitintame aliejuje.
3. Salierus, morkas bei svogūnus supjaustykite maždaug 1 centimetro kubeliais, sudėkite į kepimo indą.
4. Dėkite mėsą ant daržovių.
5. Kepkite apie 40 minučių, iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Vaida
Be galo skanus. Nuostabus receptas. Išsisaugojau ir ateičiai.
Atsakyti
Vaida
Atsakyti