Kiaulienos kumpio troškinys su baltagūžiais kopūstais, bulvėmis ir morkomis

2024-02-08 Autorius WorldRecipes.lt

Kiaulienos kumpio troškinys su baltagūžiais kopūstais, bulvėmis ir morkomis
Mano visa šeima tikrai labai mėgsta pačius įvairiausius troškinius, o aš juos labai mėgstu gaminti. Tikriausiai mėgstu gaminti dėl to, kad galima juos gaminti vis kitokius. Vis pakeisti keletą ingredientų ir išgauti kitokių skonių. Šį kartą pietums gaminau ganėtinai paprastą troškinį su kiaulienos kumpiu, bulvėmis, morkomis bei šviežiais baltagūžiais kopūstais.

O taip pat neseniai dalinausi šiais labai patikusiais variantais:
- kiaulienos sprandinės troškinys su konservuotomis pupelėmis;
- kreminis kiaulienos faršo troškinys su grietinėle;

O dabar imamės gamybos! :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos kumpis: 700 gramų
    • bulvės: 5
    • morkos: 1
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • baltagūžiai kopūstai: 0,5
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: šlakelio
    • sviestas: 30 gramų
    • laiškiniai česnakai: pundelio
    • vanduo: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaulienos kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais, o svogūną bei česnaką pasmulkinkite.
  2. 2. Tuomet troškintuve įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną su česnaku, kol šie suminkštės.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudėkite kumpio gabaliukus. Pakepinkite, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
  5. 4. Po to bulves supjaustykite kubeliais, morką griežinėliais, o kopūstą ruoželiais.
  6. 5. Daržoves suberkite į troškintuvą. Dėkite gabaliuką sviesto, pilkite vandens ir patroškinkite, kol daržovės suminkštės - maždaug 25 minutes.
  7. 6. Prieš pabaigą pagardinkite druska, sudėkite grietinę ir suberkite susmulkintus laiškinius česnakus.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
Netikras zuikis su morkomis ir obuoliais
(1)
Karbonadai kitaip
(91)