Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru

2019-08-13 Autorius Emi receptai

Kiaulienos maltinukai su pievagrybių įdaru
Tai toks pat kiaulienos maltinukų receptas, kaip gaminau jau seniau, tik šį kartą įdėjau pievagrybių su svogūnais.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių batoną išmirkykite piene, svogūną smulkiai supjaustykite bei pakepinkite aliejuje.
  2. 2. Tuomet į kiaulienos faršą berkite prieskonius, sudėkite batoną, kepintus svogūnus, įmuškite kiaušinį bei gerai išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Įdaras: Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinti susmulkintus pievagrybius su smulkiais supjaustytu svogūnu. Atvėsinkite.
  5. 4. Tada formuokite maltinukus, į vidų dėkite atvėsusio pasiruošto įdaro, apvoliokite džiūvėsiuose bei kepkite įkaitintame aliejuje uždengusios keptuvę, ant mažos ugnies, maždaug 25 minutes. Patiekite su mėgstamu garnyru ir mėgaukitės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau maltinukų receptų rasite: Maltinukai.
Receptas: Čili sriuba
(58)
Netikras kalakutienos zuikis su sūriu
(6)
Mėsos kukuliai turkiškai
(10)