Kiaulienos šnicelis traškia plutele keptas keptuvėje

2018-03-22 Autorius WorldRecipes.lt

Kiaulienos šnicelis traškia plutele keptas keptuvėje
Tai ganėtinai paprasto, bet tikrai neprasto kiaulienos šnicelio receptas. Gaminant pagal šias instrukcijas, šnicelis gaunasi su nuostabia traškia plutele. Apsivalgymas garantuotas. 

Ingredientai

    • kiaulienos kumpio pjausniai
    • džiūvėsėliai
    • kiaušiniai: 1
    • citrinos: 1
    • druska
    • juodieji pipirai
    • bazilikas
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mėsą pamuškite.
  2. mušama mėsa šniceliui
  3. 2. Tada užpilkite su šlakeliu aliejaus, prieskoniais, arbatiniu šaukšteliu šviežios citrinos sulčių bei palikite kuriam laikui pasimarinuoti.
  4. Reklama
  5. 3. Tuomet kiaušinį išplakite, į kišą lėkštę įberkite džiūvėsėlių.
  6. 4. Imkite gabaliuką mėsos bei pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir iškart dėkite į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi. Kepkite nedengdami dangčiu ant vidutinės ugnies, nevartykite.
  7. 5. Apatinei kepsnio pusei apskrudus - apverskite bei kepkite dar maždaug keletą minučių.
  8. 6. Po to patiekite su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaukite!
Kiauliena azijietiškai
(2)
Kiaulienos nugarinės marinatas
(4)