1. Pradžioje kiaulienos gabaliukus apibarstome kuminais, rozmarinais, paprika, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.
2. Tuomet keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, apskrudiname kiaulienos gabaliukus (nesuverčiame visų iš karto į keptuvę, nes jie neapskrus, o troškinsis) bei sudedame į puodą.
3. Tada toje pačioje keptuvėje pakepiname kubeliais supjaustytą svogūną, kol jis suminkštės. Po to dedame griežinėliais supjaustytas česnako skilteles, maišydamos kepame maždaug 30 sekundžių bei viską sudedame į puodą.
4. Paskui į tą pačią keptuvę dedame kiaulienos šoninės gabaliukus, pakepame maždaug 1 minutę bei vėl sudedame į puodą.
5. Ten pat suberiame šaltu vandeniu perplautas marinuotas voveraites. Viską užpilame karštu vandeniu, kad apsemtų, bei troškiname ant nedidelės ugnies maždaug 30 minučių.
6. Tuomet sudedame pomidorų padažą bei leidžiame užvirti.
7. Po to vandenyje ištirpiname krakmolą, supilame į puodą bei užverdame (to daryti nebūtina, jei padažas tirštas).