1. Pirmiausia grybus pabarstome juodaisiais pipirais, pašlakstome sojų padažu bei dedame į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę (aš kepiau su "vėjeliu"). Kepame maždaug 10-15 minučių.
2. Praėjus nurodytam laikui, traukiame grybus iš orkaitės, atsidedame į šoną bei pasiruošiame kiaušinius. Į užvirusį, bet jau nekunkuliuojantį vandenį įpillame šaukštą acto. Tada į dubenėlį atsargiai įmušame kiaušinį (kad trynys nesuirtų). Puode su actu šaukštu įsukame sūkūrį bei į jį įleidžiame kiaušinį iš dubenėlio (vienu kartu ruošiame po vieną kiaušinį). Paliekame maždaug 3 minutėms.
3. Tuo metu ant keptos grybo kepurėlės dedame rūkytos lašišos (aš pati naudojau Honey & Applewood Smoked Scottish Salmon). Praėjus nurodytam laikui, atsargiai ištraukiame kiaušinį bei uždedame ant lašišos.
4. Kartojame su kitu kiaušiniu: išsukame sūkūrį, įleidžiame kiaušinį bei laukiame 3 minutes. Skanaujame!