Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

Ingredientai

    • kiaušiniai: 6
    • majonezas: 250 gramų
    • tarkuotas fermentinis sūris: 350 gramų
    • malta mėsa: 500 gramų (vištiena, kiauliena ar kita)
    • svogūnai: 1
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius labai gerai išplakime o į juos supilkime majonezą ir sudėkime tarkuotą sūrį. Tada orkaitės skardą išklokime kepimo popieriumi. Į ją supilkime kiaušinių bei sūrio masę, mentele masę gražiai išlyginkime. Kepkime iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol parus.
  2. 2. Tuomet šiek tiek atvėsinkime. Į maltą mėsą įmuškime kiaušinį, suberkime smulkiai pjaustytą svogūną. Pagardinkime druska bei pipirais pagal skonį. Maltos mėsos masę paskleiskime ant jau iškepusio omleto. Gražiai išlyginkime.
  3. Reklama
  4. 3. Tada paimkime už trumpojo krašto bei atsargiai susukime vyniotinį iš omleto bei maltos mėsos. Galiausiai vyniotinį vėl dėdame į skardą ant kepimo popieriaus ir kepkime iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje dar maždaug 40 minučių. Jei viršus pradėtų svilti, viršų uždenkime aliuminio folijos lakštu. Valgome! Skanaus:)
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau mėsos vyniotinių receptų rasite: Mėsos vyniotiniai.
Karališkas paštetas iš veršienos kepenėlių
(1)
Jautienos troškinys su morkomis ir bulvėmis
(58)
Kiaulienos karka kazane - aluje
(6)
Naminiai mėsainiai su mėlynuoju pelėsiniu sūriu
(2)
Troškinta triušiena su daržovėmis
(2)
Greitas maltos mėsos šnicelis
(77)