1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Su kepimo popieriumi išklokite 20×20 centimetrų dydžio kepimo formą.
2. Tuomet sumaišykite miltus, rudąjį cukrų bei druską. Supilkite lydytą sviestą bei gerai išmaišykite. Tešla išklokite kepimo formos dugną bei kepkite apie 15 minučių, kol taps rusvai auksinės spalvos. Išėmusios iš orkaitės palikite truputį pravėsti, kol paruošite įdarą. Sumažinkite temperatūrą orkaitėje iki 160 laipsnių.
3. Tada sumaišykite kokoso drožles, saldintą sutirštintą pieną, kiaušinius bei druską. Paskleiskite tolygiu sluoksniu ant pagrindo. Kepkite maždaug 20−25 minučių (aš pati pusvalandį), arba kol pyragas taps auksinės spalvos. Išėmusios iš orkaitės leiskite visiškai jam atvėsti.
4. Virš puodo su verdančiu vandeniu išlydykite šokoladą bei sviestą, išmaišykite iki vientisos masės. Paskleiskite šokoladą ant atvėsinto pyrago viršaus, palikite šaldytuve sustingti. Supjaustykite gabalėliais prieš patiekdamos. Skanaukite!