1. Pagrindas: Sviestą su cukrumi bei druska išplakite maišytuvu. Tada suberkite persijotus miltus, užminkykite tešlą. Susukite ją į maistinę plėvelę bei dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
2. Įdaras: Išplakite kiaušinius. Visus produktus sumaišykite.
3. Kokosinė plutelė: Sviestą supjaustykite arba tiesiog sutarkuokite bei kartu su kitais produktais trinkite rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.
4. Surinkimas: Tešlą rankomis paskirstykite ant formos (20−22 centimetro skersmens) dugno bei sienelių. Tuomet supilkite varškės masę, ant viršaus užbarstykite trupinius. Kepkite apie 30−40 minučių, viršų uždengusios folija, paskui dar 10 minučių be folijos (arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda). Pyragą visiškai atvėsinkite. Skanaukite!
5. Pastebėjimas: Pagrindą galite ištepti su mėgiama uogiene arba džemu. Tačiau ir be uogienės pyragas yra labai gardus, ypatingai kokosinis viršus.