Jauni baltagūžiai kopūstai gali būti valgomi ne tik salotose! Toks kopūstinių "kotletų" receptas tai puikiai patvirtina. Jie gaunasi tokie traškūs bei skanūs, kad tikrai labai sunku susilaikyti nepaėmus dar vieno ir dar vieno...
Trumpo terminio apdorojimo dėka, kopūstai savyje išsaugo beveik visas savo geriausias savybes, o tai itin svarbu, nes kopūstai turi daugybe vitaminų, ląstelienos, mineralinių druskų, o visa tai itin naudinga mums ir mūsų organizmui. Todėl kiaušinyje keptas kopūstas – tai ne tik sotus, greitas, nebrangus, bet ir labai naudingas patiekalas.
Valentina Karaziniene
Atsakyti
Gražina
Atsakyti
Roma
Atsakyti
Livija
Atsakyti
Asta
Agota
Jolanta
Atsakyti
Marija
Merkurijus
Atsakyti