1. Iš pradžių kiaulienos mėsą sumalame, į ją įmušame kiaušinius, sudedame šaukštą sviesto, kapotus svogūnus, įberiame druskos ir pipirų, sudedame piene išmirkytą bei nuspaustą batoną.
2. Tuomet viską gerai išminkome, formuojame norimo dydžio kotletus, apvoliojame juos miltuose bei apkepame karštuose riebaluose.
3. Po to sudedame į puodą bei troškiname grybų padaže.
4. Padažas: Džiovintus grybus išmirkome, išverdame, supjaustome bei troškiname su prieskoniais. (Galite naudoti tiek pievagrybius, tiek kitus savo mėgiamus grybus). Įdedame svieste pakepintų miltų bei supilame grietinę.
Zofija
Patarimas. Išmirkytas ir nuspaustas batono riekeles labai gerai sutrinti bulvių trintuvu, tada labai gerai susimaišo su faršu. Pabandykit!
Atsakyti
Zofija
Atsakyti