"Kregždžių lizdas" iš faršo

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

"Kregždžių lizdas" iš faršo

Ingredientai

    • kalakutienos faršas: 500 gramų (galite keisti kitu, mėgiamu)
    • kiaušiniai: 1
    • išmirkyta balta duona: 2 riekučių
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • prieskoniai: pagal skonį
    Įdarui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į faršą įmuškite kiaušinį, dėkite išmirkytą bei nugręžtą baltą duoną, berkite susmulkintus svogūnus, prieskonius bei ganėtinai gerai išminkykite. Iš faršo masės darykite dubenėlius bei dėkite juos į skardą. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.
  2. 2. Tol kol lizdukai kepa, pasidarykite įdarą. Visas daržoves bei grybus susmulkinkite ir apkepiname keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus.
  3. 3. Tada ant lizdukų dėkite šiek tiek kečupo bei paruošto daržovių įdaro. Jeigu norisi, ant viršaus dar galite uždėti mėgiamo majonezo bei sūrio. Vėl dedame į orkaitę maždaug 15 minučių. O tuomet jau skanaujame!
"Kregždžių lizdas" iš faršo
Maltos mėsos vainikas
(4)
Nuodėmingai skanus jautienos troškinys meksikietiškai
(1)
Maltos kiaulienos iešmeliai su šonine
(8)
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
(1)