1. Pirmiausia lašišą supjaustome mažais kubeliais. Pabarstome pipirais, druska ir pilame citrinos sulčių. Išmaišome.
2. Kuskusas: Svogūną smulkiai sukapojame. Tada įkaitiname keptuvę, pilame truputį aliejaus, apkepiname svogūną. Kubeliais supjaustome cukiniją, žiedeliais atskiriame brokolį bei sudedame į keptuvę. Įpilame truputį vandens bei leidžiame pasitroškinti. Troškiname, kol išgaruos vanduo bei daržovės ims kepti. Išjungiame ugnį.
3. Tuomet 250 mililitrų vandens užviriname. Įpilame vieną šauktą aliejaus, beriame truputį druskos. Puodą nuimame nuo ugnies, suberiame kruopas, išmaišome bei uždengiame dangčiu. Po 4 minučių į puodą sudedame sviestą bei apkeptas daržoves. Viską gerai išmaišome bei uždengiame dangčiu.
4. Lašišos padažas: Įkaitiname keptuvę. pilame truputį aliejaus bei įdedame nedidelį gabaliuką sviesto. Sudedame smulkiai sukapotus česnakus bei svogūną, jiems apkepus sudedame smulkiai sukapotą čili pipirą. Tada sudedame lašišą. Gerai apkepame, bet neperkepame, kelias minutes, kol žuvis truputį pabaltuoja. Sudedame sukapotus krapus bei grietinę. Viską gerai išmaišome. Galite dar pabarstyti truputį prieskoniais, viskas pagal jūsų skonį.